Nagy éves horoszkóp 2014-re

Írta: ,

Horoszkóp 2014 - Az új év legtöbbünk számára a munka, a szakmai élet és a pénzügyek területén hoz változást, de hogy ez pozitív vagy negatív történéseket vonz magával, azt nagy éves horoszkópunkból most megtudhatod. Lássuk mi mindent tartogat a 2014-es horoszkóp, csillagjegyek szerint!

Kos

1/12 Kos

A 2014-es év elsősorban a munka területén hoz majd változásokat, olyan kihívásokkal is szembe kerülhetsz, amelyekről eleinte úgy érzed, meghaladják a képességeidet. A pozitív életszemlélet az esztendő minden nehézségén átsegíthet.
Szerelem: A szerelmi életükben a Kosok nem sok változásra számíthatnak jövőre, nagy valószínűséggel a jelenlegi kapcsolati státuszuk marad meg.
Karrier: Koncentrálj a munkádra, mert izgalmas kihívások várnak ebben az évben. Ha megfelelsz, az nagyot lendíthet a karriereden! Ebben az évben közelebb kerülhetsz az anyagi céljaidhoz is.

Bika

2/12 Bika

A következő év a tanulásról, fejlődésről fog szólni. Nem biztos, hogy mindig minden a terveid szerint alakul, de a kudarcokból is olyan tapasztalatokat vonhatsz le, amelyek elengedhetetlenek lesznek a későbbi sikereidhez.
Szerelem: Tartsd nyitva a szemedet, mert valaki, akit régóta ismersz, egészen másként kezd majd rád nézni a következő évben.

A változás neked sem lesz ellenedre.
Karrier: A munka terén nem alakul majd minden úgy, ahogy szeretnéd, az anyagi helyzeted is szűkösebb lehet a mostaninál. Ha okosan osztod be a pénzedet, és továbbra is keményen dolgozol, átlendülhetsz a válságon.

Ikrek

3/12 Ikrek

Régi sérelmek elevenedhetnek fel a 2014-es évben, és egy régi haragosod is feltűnhet, hogy bosszút álljon. Ideje tisztázni és végérvényesen lezárni ezeket az ügyeket, még ha ez nem is megy egyik napról a másikra.
Szerelem: Valaki régóta kitart melletted, de eddig talán nem értékelted úgy a közelségét, ahogyan azt kellett volna. Ha ebben az évben sem kapsz észbe, lehet, hogy lassan tovább áll mellőled.
Karrier: Az év második felében anyagi fellendülés várható, ám ehhez az első szakaszban még az eddigieknél is keményebben kell dolgoznod. Tarts ki, mert a jutalom nem marad el!

Rák

4/12 Rák

Kisebb egészségügyi problémák zavarhatják meg az évedet, amelyekre jó lesz odafigyelni, nehogy nagyobb bajt okozzanak. Ha eddig nem tetted, 2014-ben mindenképpen kezdj el azon gondolkodni, hogyan biztosíthatod a jövődet.
Szerelem: Forró kalandok színesítik a következő évedet, egy nyári flörtből pedig komolyabb kapcsolat is lehet, amennyiben te is készen állsz az elköteleződésre.
Karrier: Sok energiát fektetsz most a munkádba, szívesen foglalkozol azzal, amit csinálsz, és ez ki is tölti az idődet.

A karriered fellendül, de ez a szerelmi életed rovására mehet.

Oroszlán

5/12 Oroszlán

A következő év a próbatételekről fog szólni. Lehet, hogy a tanulmányaid során érkeztél el valamilyen fontos állomáshoz, de az is lehet, hogy az élet iskolájában kell bizonyítanod, hogy elég tapasztalatot szereztél. A csillagok állása mindenképpen neked kedvez.
Szerelem: Konfliktusok zavarhatják meg a szerelmi életedet, melyek akár egész évben is elhúzódhatnak. Ne hagyd, hogy ezek az életed más területeire is hatással legyenek, mert most sok múlik a hozzáállásodon.
Karrier: Olyan feladatot kaphatsz, amit ha sikeresen végzel, az év végére előre léphetsz a karrier listán. Vigyázz, mert nem mindenki lesz majd azon, hogy támogasson ebben!

Szűz

6/12 Szűz

A következő év az újrakezdésről, a tiszta lapról fog szólni. Lehet, hogy elveszítesz valamit, amit elsőnek ijesztőnek találsz, de később rájössz, hogy ezzel új lehetőségek százai nyíltak meg előtted, neked pedig csak választanod kell.
Szerelem: Egyetlen kapcsolat sem működik, ha csak egyetlen ember fektet bele energiát.

Lehet, hogy ideje elengedned valakit, így egy új, sikeresebb és kielégítőbb szerelem elé nézhetsz.
Karrier: Ha egy ideje már gondolkodsz a munkahelyváltáson, akkor a 2014-es év megfelelő erre. Lehet, hogy nem csak céget, hanem profilt is válthatnál – ha egy másik területen próbálnád ki magad, a következő év kedvez a változásoknak.

Mérleg

7/12 Mérleg

2014. a szerencséd éve lehet, feltéve, ha nem zárkózol el a lehetőségektől. Ismerd fel végre, mi az, amit megérdemelsz, és ne érd be kevesebbel, hagyd, hogy a sorstól azt kapd, ami jár.
Szerelem: Az év első fele egy korábbi kapcsolat lezárásával telhet, ami érzelmileg nagyon kimerít. Ha viszont sikerül túltenni magadat a dolgon, ősszel akár magával az Igazival is találkozhatsz.
Karrier: Kivételes lehetőséget kapsz, de elbizonytalanodsz, hogy meg tudod-e majd állni a helyedet. Bátran vágj bele a feladatba, mert ugyan sokat kell majd dolgoznod, de hatalmas sikereket aratsz.

Skorpió

8/12 Skorpió

A következő év a várakozásról szól, pedig a türelem nem a legerősebb oldalad. Most mégis önuralmat kell gyakorolnod, és elfogadnod, hogy nem irányíthatsz mindent. Ha sürgeted a dolgok alakulását, azzal mindent elronthatsz.
Szerelem: Ha kapcsolatban élsz, 2014. a lassú változás éve lesz. Közelebb kerülhettek egymáshoz, de nagy és heves érzelmek helyett mindez apró lépésekben fog megtörténni. Ha egyedülálló vagy, találkozhatsz valakivel, akivel összeilletek, de ő még nem áll készen a kapcsolatra. Ne sürgesd, mert csak elijeszted!
Karrier: A nyári időszakban mélypontra kerülhetsz, mert nem tudsz megbirkózni egy fontos feladattal. Ne csüggedj, mindenki szakmai életében vannak hullámvölgyek, az év végére te is túl leszel rajta.

Nyilas

9/12 Nyilas

A harag rossz tanácsadó, és ha a régi sérelmeid megtorlására koncentrálsz, ez az év nagy csalódásokat tartogathat számodra. Ne másokkal foglalkozz, koncentrálj a saját feladataidra, és akkor sikeres lehetsz.
Szerelem: A sok csalódás után végre megnyugvásra lelhetsz egy komoly kapcsolatban. Lehet, hogy pároddal a munka hoz össze benneteket, de ne a kollégáid között keresd a szerelmet.
Karrier: Ebben az évben kicsit keveredni fog a szakmai és a magánéleted, ami nem a legszerencsésebb dolog. Legyél nagyon óvatos és diszkrét, így mindenből a legjobbat hozhatod ki.

Bak

10/12 Bak

A következő év szélsőségekről és váratlan fordulatokról szól majd, egyik pillanatban úgy érzed, mindent elveszítesz, a másikban pedig azt, hogy te vagy a világ legszerencsésebb embere. Próbáld meg megőrizni az egyensúlyodat, és egyik helyzetbe se éld bele magadat túlságosan.
Szerelem: Egy komoly csalódás árnyékolhatja be a következő évet, ami talán minden eddiginél fájdalmasabban érint. Azonban később rájössz, hogy éppen ez a tapasztalat vezet el oda, ahol most lenned kell.
Karrier: Régóta szeretnél elérni valamit, amihez most közel kerülsz, ám az utolsó pillanatban mégis elbukhatod a lehetőséget. Ne add fel a próbálkozást, még akkor sem, ha mindent előlről kell kezdened!

Vízöntő

11/12 Vízöntő

Ami az előző évben könnyen ment, az most sokkal nehezebbé válhat, ez pedig rossz hatással lehet az önbizalmadra. Szerencsére mindig lesz melletted valaki, aki érzelmileg támogat, és átsegít a nehézségeken.
Szerelem: A hosszas keresés után végre úgy érzed, révbe értél, olyan valaki van melletted, akiben megbízol, és akit igazán értékelni tudsz. Az év második felében a dolgok egészen komolyra is fordulhatnak köztetek.
Karrier: A tavalyi könnyen jött siker után 2014-ben kétszer olyan keményen kell dolgoznod, hogy bizonyítsd, megérdemled a beléd vetett bizalmat. Az év második fele már könnyebb lesz, addig pedig tarts ki, és ne hátrálj ki a nehéz helyzetekből.

Halak

12/12 Halak

Nehéz úgy megtalálni a helyes utat, ha magad sem tudod biztosan, hová akarsz jutni. a következő év a keresésről fog szólni, és ne ijedj meg, ha rájössz, hogy rossz úton haladsz. Minden tapasztalatból tanulhatsz, de ha már biztos vagy benne, hogy mást akarsz, ne habozz váltani.
Szerelem: A legfontosabb, hogy ne ragadj bent egy olyan kapcsolatban, ami nem tesz boldoggá, de ne is lépj ki egy sikeres szerelemből csak azért, mert félsz az elköteleződéstől. Ha bizonytalan vagy, kérj időt a gondolkodásra – ha igazán összeilletek, a másik is meg fogja érteni. De vigyázz! Ez az idő a döntés meghozására való, nem pedig kiskapu a szabad flörtöléshez!
Karrier: Az év első felében nem minden alakulhat úgy, ahogy eltervezted, és a kedvedet csak tovább rontja, hogy a második félévben is olyan feladatot kapsz, amit nem szívesen csinálsz. Azonban, mivel ez anyagi plusszal is jár, mégis érdemes lesz elvállalni a munkát.