Mutatjuk, hogyan befolyásolja az életutadat a születési hónapod

Kovács Andrea
Írta: ,
Mutatjuk, hogyan befolyásolja az életutadat a születési hónapod

Kép forrása: pinterest.com

Személyiségünket nem csak a csillagjegyünk, hanem a születési hónapunk is képes befolyásolni. Nyári vagy téli születésű vagy? Olvasd el cikkünket és tudj meg többet önmagadról!

Június Kép forrása: readygypsetgo.com

Ha júniusban születtél, nagyon érzékeny vagy és fontosak számodra mások érzései is. Félénk vagy és nagyon romantikus, jó szeretőnek tartanak.

Folyton tele vagy tervekkel, ötletekkel, mindig azon töröd a fejed, mit is kezdhetnél magaddal a jövőben. Rossz tulajdonságaid közé tartozik, hogy néha nagyon féltékeny vagy, nehezen engeded el a múltat és képtelen vagy a jelenben, a pillanatnak élni.

Alapvetően jószívű vagy, de ez nem zárja ki azt, hogy a barátnőiddel gyakran pletykáljatok. Sokszor bizonytalan vagy, nem mutatod ki az érzéseidet és nehéz elnyerni a bizalmadat. Pozitív gondolkodás jellemez, ugyanakkor hajlamos vagy a hirtelen hangulatváltozásra.

 

Február Kép forrása: lockerz.com

Február szülötteként igazán kreatív természet vagy, imádod, a kihívásokat és azt, ha egy új projektbe kezdhetsz bele. Lételemed a beszélgetés, de csakis értelmes dolgokról, nem kedveled a pletykát, ugyanakkor szívesen vívsz szellemi csatákat.

Ki nem állhatod, ha szigorú szabályok közé szorítanak. Mindened az utazás és a felfedezés, legyen szó repülőről vagy vonatról, mindegyikre örömmel szállsz fel.

Boldog vagy, ha kalandvágyó, szabadszellemű és álmodozó emberek vesznek körbe, hűséges barát vagy. Szerelmi életedet félénkség jellemzi, remek szülő válhat belőled.

Érdemes gyakran ellenőrizned a pajzsmirigyed működését és amennyire teheted, óvd a szívedet.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv