Mutatjuk, mi az egyes csillagjegyek legérzékenyebb pontja

Kovács Andrea
Írta: ,

Mindenkinek vannak érzékeny pontjai: olyan témák, amikről nem szívesen beszél, vagy olyan emlékek, amik elől próbál elzárkózni. Ez természetes dolog, azonban az talán téged is meglep, hogy a csillagjegyed alapján a saját, és a barátaid érzékeny pontjait is ki lehet találni. Ebben biztosan magadra fogsz ismerni!

Életed során sajnos meg kellett már tapasztalnod azt, milyen érzés, ha egy hozzád közelálló ember eljátssza a bizalmadat. Ez a fajta csalódás mély nyomot hagy az ember szívében, és életre szóló félelmeket hoz létre.

Ez az oka annak, hogy a te legérzékenyebb pontod a bizalom eljátszása. Ha van valami, amit nagyon nehezen viselsz el, az az, hogy a szeretteid, barátaid átvernek és csalódást okoznak neked. Emiatt hajlamos lehetsz egyre inkább bezárkózni a biztonság kedvéért!

Tele vagy érzelmekkel, de ezeket a gyengéd gondolatokat szinte sosem mered kimutatni. Hajlamos vagy mindent elnyomni magadban, mert túlságosan érzékeny vagy arra, hogy ezt mások meglássák.

Félsz attól, hogy emiatt gyengének tartanának, és te nem azért dolgoztál egész életedben, hogy téves gondolatok alapján ítéljenek meg. Nem szívesen mondod el, mi jár a fejedben, és a párodnak sem mindig mondod ki, hogy mennyire szereted. Pedig hidd el, ez egyáltalán nem gyengeség!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba