Csillagjegyed elárulja, mivel csavartad el a párod fejét – Rátok is igaz?

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Minden csillagjegynek vannak olyan külső és belső vonásai, amik befolyásolják az egyén személyiségét és megjelenését. Természetesen nem csak ezek számítanak a vonzalom kialakulásánál, de azért sokat nyom a latban, milyen alapvető személyiségjegyeket hoztál magaddal erre a világra. Kíváncsi vagy, horoszkópod alapján te mivel csavartad el a szerelmed fejét?

Leginkább nyitottságod, kíváncsiságod és örökké tartó fiatalságod az, ami mágnesként vonzza a férfiakat.

Borzasztóan pörgős és igazi, nagybetűs életigenlő vagy, aki semmiről sem szeretne lemaradni.

Sok férfi vonzódik az ilyen megfoghatatlan és nagyon érdekes nőkhöz.

Ráadásul te azok közé tartozol, akiket nem igazán lehet kiismerni, és „elkapni”, ami még a kifejezetten kelendő és vonzó pasik érdeklődését is minden esetben felkelti.

Szívesen beszélgetsz, és könnyen barátkozol, sokoldalú vagy és érdekes, úgyhogy nem csoda, hogy a férfiak többsége a lábaid előtt hever.

Szűz Kép forrása: Remlen/Depositphotos

Zárkózott és visszafogott vagy, ami általában szerénységgel és szolidsággal párosul, és ettől megbolondulnak a férfiak. Manapság nem könnyű olyan nőt találni, akinek a vérében vannak ezek a tulajdonságok, neked viszont egyáltalán nem kell megjátszanod magadat.

Jól alkalmazkodsz, kiválóan idomulsz a környezetedhez éppúgy, mint a szerelmedhez, akit egyébként szorgalmaddal, precízségeddel és kitartásoddal is lenyűgöztél.

Vonzónak tartják azt is, hogy bár éles eszű és okos is vagy, szerénységed és kissé ingatag lábakon álló önbizalmad visszatart attól, hogy törtetővé válj.

Emiatt a férfiak valóban férfinak érezhetik magadat melletted, hiszen ők lehetnek azok, akik megadják a végső lökést a céljaid elérését illetően.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv