Mitől rettegsz? A csillagjegyed elárulja az eltitkolt félelmeidet

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Mitől rettegsz? A csillagjegyed elárulja az eltitkolt félelmeidet

Mindenki tart valamitől, és persze egyéni élethelyzetünk, magánéletünk alaposan befolyásolja, aktuálisan milyen félelmeink vannak. Azonban a horoszkópod – sok egyéb más tényező mellett – befolyásolja, mely körülményektől tartasz leginkább, milyen helyzetekben vagy hajlamos pánikba esni. Nézzük ezeket!

Nyilas Kép forrása: zazzle.com

Nagyon szereted, ha rólad szól minden, ha a központban lehetsz, és rád figyelnek az emberek. Ezért, és a jó hírért, minden meg is teszel.

Azonban ennek köszönheted egyik gyenge pontodat is, félsz attól, mit gondolhatnak rólad mások, mi lesz véleményük, ha döntéshelyzetbe kerülsz. Mondhatjuk, túlságosan is befolyásol a környezeted véleménye. Kitartó vagy, kitűzöl új célokat, amiket rendre el is érsz, de hajlamos vagy útközben figyelmen kívül hagyni mások élethelyzetét, érzelmeit.

Míg te attól félsz, hogy nem érsz el sikereket, addig szépen haladsz előre, ám másokat megbántasz – ördögi kör, hiszen ezután nyilván rosszat gondolnak majd rólad. Szabadságszereteted nagy, kifejezetten félsz attól, hogy valaha korlátozni fognak, vagy megmondják, mit csinálj. Ez főleg azért esik nehezedre, mert mindig azt érzed, neked van igazad.

 

Skorpió Kép forrása: photogrist.com

Skorpióként nagyon magas az önbecsülésed és az igazságérzeted, ezért leginkább attól félsz, hogy valaki gyengének lát, vagy bármilyen nehéz körülmény miatt engedned kell az igényeidből, elvárásaidból.

Nagyon sokat vársz el az emberektől és úgy átlagban mindentől, ami körülvesz, mondhatjuk, vérbeli maximalista vagy.

Márpedig, aki iszonyúan magasra teszi a lécet, az ugyan sok mindent elérhet, de sok minden miatt aggódhat is.

Rád ugyancsak jellemző, hogy borzasztóan tartasz a sikertelenségtől, hogy nem éred el a célodat, hogy hiábavaló a munka, amit befektetsz.

Ezért nem is szívesen bízol senkire semmit, úgy érzed, mindent csak te tudsz igazán jól megcsinálni, a többiek a hibaszázalékok. Félsz tőle, hogy egyszer nem leszel minderre képes, és mások fognak irányítani, vagy éppen dönteni helyetted.

 

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba