Mitől rettegsz? Csillagjegyed árulkodik eltitkolt félelmeidről

Kovács Andrea
Írta: ,
Mitől rettegsz? Csillagjegyed árulkodik eltitkolt félelmeidről

Mindenki tart valamitől, és persze egyéni élethelyzetünk, magánéletünk alaposan befolyásolja, aktuálisan milyen félelmeink vannak. Azonban a horoszkópod – sok egyéb más tényező mellett – befolyásolja, mely körülményektől tartasz leginkább, milyen helyzetekben vagy hajlamos pánikba esni. Nézzük ezeket!

Halak Kép forrása: popsugar.com

Halakként egyértelműen érzelmi síkon mozogsz, mindent elutasítasz, ami kizárólag racionalizmusra épül. Bármiről legyen is szó, de megvizsgálod érzelmi oldalról is, téged nem lehet puszta tényekkel meggyőzni.

Emiatt félelmeid leginkább a döntéshelyzetekre koncentrálódnak, tartasz attól, hogy rossz oldalon teszed le a voksodat, hogy megbántasz másokat, illetve, már az is zavar, ha választanod kell. Jellemzően hangulatember vagy, ami szembemegy azzal, hogy kiegyensúlyozottságra törekszel.

Általában ez az ellentét okozza a belső feszültségedet, ami végett vagy befordulsz, vagy megbántasz valakit: ilyenkor persze utálod magadat.

Titokzatosnak és kiismerhetetlennek tartod a személyiségedet, amiben van igazság, ezt tartod egyik legnagyobb vonzerődnek. Ebből adódik azonban egy félelmed: tartasz tőle, hogy valaki igazán megismer, vagy ami még rosszabb számodra: kiismer.

Rák Kép forrása: redlipsjournal.com

A rákok alapvetően az érzelmeikre hagyatkoznak, számukra sokkal fontosabbak a benyomások, mint az észérvek, a racionalizmus.

Emiatt aztán rettegsz minden olyan helyzettől, amiben az ész és az érzelmek között kell döntened, amikor mást súg a szíved, mint az eszed.

Számodra nagyon fontos a család, a szeretteidért mindent feladnál, ezért természetesen legnagyobb félelmed is az, hogy történik velük valami.

Bár a családtagjaidat úgy szereted, ahogy vannak, az élet más területein, illetve távolabbi ismerősök, kollégák esetében hajlamos vagy túl magasra tenni a lécet.

Ezzel együtt már-már borítékolható az alkalmi csalódás, amitől annyira tartasz, hogy mikor végül tényleg bekövetkezik, valóságos letargiába kerülsz.

Sokszor észre sem veszed, hogy ezeket a helyzeteket saját magadnak generálod – mivel érzelmi lény vagy, nehezen és félelemmel nézel szembe saját hibáiddal, hiányosságaiddal.

Fókuszban

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

3 óriási tévhit a hurutos köhögéssel kapcsolatban

Okos tetőablak: együtt a kényelem és a funkció