Csillagjegyedből megtudhatod, mitől félsz a legjobban – Rád is igaz?

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Csillagjegyedből megtudhatod, mitől félsz a legjobban – Rád is igaz?

Mindenki tart valamitől, és persze egyéni élethelyzetünk, magánéletünk alaposan befolyásolja, aktuálisan milyen félelmeink vannak. Azonban a horoszkópod – sok egyéb más tényező mellett – befolyásolja, mely körülményektől tartasz leginkább, milyen helyzetekben vagy hajlamos pánikba esni. Nézzük ezeket!

Rák Kép forrása: redlipsjournal.com

A rákok alapvetően az érzelmeikre hagyatkoznak, számukra sokkal fontosabbak a benyomások, mint az észérvek, a racionalizmus.

Emiatt aztán rettegsz minden olyan helyzettől, amiben az ész és az érzelmek között kell döntened, amikor mást súg a szíved, mint az eszed.

Számodra nagyon fontos a család, a szeretteidért mindent feladnál, ezért természetesen legnagyobb félelmed is az, hogy történik velük valami.

Bár a családtagjaidat úgy szereted, ahogy vannak, az élet más területein, illetve távolabbi ismerősök, kollégák esetében hajlamos vagy túl magasra tenni a lécet.

Ezzel együtt már-már borítékolható az alkalmi csalódás, amitől annyira tartasz, hogy mikor végül tényleg bekövetkezik, valóságos letargiába kerülsz.

Sokszor észre sem veszed, hogy ezeket a helyzeteket saját magadnak generálod – mivel érzelmi lény vagy, nehezen és félelemmel nézel szembe saját hibáiddal, hiányosságaiddal.

Nincs olyan konfliktus, amit te ne tudnál elkerülni, ami annak köszönhető, hogy már-már a megszállottsággal határos módon törekszel a harmóniára.

Mások úgy látják, a türelmed megbonthatatlan, és te is igyekszel ezt a látszatot fenntartani, ám legnagyobb félelmed az, hogy nem vagy képes tartani magadat.

Számodra az összhang, a kiegyensúlyozottság létfontosságú, ezért félsz, hogy nem tudsz megfontoltan, összeszedetten dönteni, illetve hirtelen kell nehéz kérdéseket megválaszolnod.

Nehezedre esik, ha vitatkoznod, vagy akár csak komolyabban eszmét kell cserélned valakivel, te inkább a halk meggyőzést választanád, ha már mindenképpen muszáj.

Számodra nagyon fontos a család, mondhatni, a lételemed, ezért a legjobban attól rettegsz, hogy szeretteid bármiben hiányt szenvednek, vagy bántódásuk esik.

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra