Szerelem? Gazdagság? - Mutatunk 5 kristályt, attól függően, hogy mit vonzanál be az életedbe

Szirák Viki
Írta: ,

A kristályok gyógyító ereje hosszú múltra nyúlik vissza. Rengetegen hisznek abban, hogy ezekkel olyan energiákat szabadíthatsz fel az életedben, amelyek segítenek bevonzani azt, amire nagyon vágysz, és amire igazán szükséged van. Ha képes vagy hinni az erejükben, nyitott vagy, és pozitívan gondolkodsz, hamar megtapasztalhatod az építő energiákat! Attól függően érdemes kiválasztani a tökéletes kristályt, hogy mit szeretnél bevonzani az életedbe.

A citrint a pénz köveként is emlegetik, és azoknak ajánlják, akik nagyobb gazdagságra vágynak az életükben. A harmadik csakrával szokták azonosítani, ami a test erőközpontja is.

Ezért javasolják azt, hogy ha szeretnél fényesebb karriert, és még több pénzt, tedd az irodai asztalodra, hogy bevonzza ezt az életedbe.

Ha viszont olyan munkakörben dolgozol, ahol nincs saját asztalod, szuper ötlet az is, ha a pénztárcádban tárolod! Így azt sugallhatod vele, hogy hamarosan pénz érkezik a házhoz.

A rózsakvarc a negyedik csakrádat aktiválja, ami a szívednél található. Úgy tartják, hogy ha a szíved közelében viseled magadnál, azzal az önzetlen szerelmet tudod bevonzani az életedbe, és egyúttal az önbizalmadat is megnöveli.

Ez pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy pozitív kapcsolatot tudj kialakítani: hiszen aki nem elégedett önmagával, egy kapcsolatban még nehezebb helyzetben tud érvényesülni.

Esetleg érdemes olyan nyakláncot csináltatnod, amin rózsakvarc díszeleg, hogy minél előbb rád találhasson a szerelem.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!