Mit néz meg rajtad előszőr egy férfi? Ez a tulajdonságod ragadja meg a csillagjegyed szerint

Írta: ,

Az önfeledt nevetésed, esetleg a magabiztos fellépésed, vagy éppen a csípőd formás vonala? Az első benyomás sokat nyom a latba, és bár az igaz szerelem születése már mindkettőtök összetett és egész személyiségén múlik, csillagjegyed árulkodhat róla, miért akad meg rajtad először a férfi szeme.

Kos

Ha a Kosok megérkeznek valahová, azt nem lehet nem észrevenni, hiszen mindig túlcsorduló energiájukkal szinte berobbannak minden terembe.

Ez persze van, akiket megriaszt, de olyanok is vannak, akik azonnal vonzódni kezdenek ehhez az energikus jelenséghez, aki láthatóan akár a hegyeket is képes lenne elmozdítani.


A tökéletes választottad a horoszkóp szerint: a csillagok elárulják, ki illik hozzád


Ha Kos vagy, akkor nagy valószínűséggel az energiád, a lendületed, a temperamentumod az, ami megragadhatja reménybeli partnered figyelmét, és felkelti a kíváncsiságát: vajon honnan nyeri a lendületét és az aktivitását ez a nő?

Bika

A Bikák esetében a szigorú külső lágy belsőt takar, és ezt ha akarnák, de tudnák titkolni.

Miközben náluk mindennek az élén kell állnia, és kegyetlen tempót képesek diktálni maguknak és a környezetüknek, mégis képesek együtt érzőek és végtelenül kedvesek lenni.

A Bika csillagjegy szülötteit leghamarabb a mosolyuk árulja el, így a környezetüknek is ez lehet az, ami megragadja a figyelmét.

A semmihez sem fogható, sugárzó kedvesség, ami a Bikák mosolyából árad, azt sejteti másokkal, hogy több is rejlik itt a felszín alatt, mint gondolnák, és érdemes lehet a Bikákat megismerni mélyebben is.