Miről hazudnak a különböző csillagjegyek?

Szirák Viki
Írta: ,
Miről hazudnak a különböző csillagjegyek?

Kép forrása: unsplash

Még a legőszintébb emberek is hazudnak időnként, és bár egy bizonyos határt nem szabad átlépni, az ártatlan füllentések időnként azért beleférnek. De azt tudtad, hogy a csillagjegyed alapján ki lehet következtetni, vajon te miről hazudsz a legtöbbet? Most eláruljuk, mi az, amiben te nem feltétlenül mondasz igazat!

Nem szereted, ha mások azt gondolják rólad, hogy nem vagy elég tájékozott vagy intelligens.

Emiatt viszont sokszor hajlamos vagy azt hazudni, hogy olvastad már a szóban forgó könyvet, vagy tisztában vagy az aktuális politikai helyzettel, csak hogy ne gondoljanak butának, annak ellenére, hogy egyébként fogalmad sincs, miről beszélnek.

Azt pedig pláne nem akarod beismerni, hogy valamiben segítségre van szükséged, így inkább mindent próbálsz egyedül megcsinálni, és azt hazudni, hogy jól haladsz vele, még ha igazából el sem kezdted!

Bika Kép forrása: unsplash

Nem szereted beismerni, ha féltékeny vagy, ezért általában azt hazudod, hogy minden rendben.

Mindegy, hogy a legjobb barátnőd egy ideje már mellőz téged egy másik személy miatt, vagy a pasid sok időt tölt egy kolléganőjével; ahelyett, hogy kerek-perec közölnéd velük, mennyire féltékeny vagy, inkább csak füllentesz.

Persze tudod, hogy ez nem tesz jót a lelkednek, de mégsem akarod beismerni mások előtt, hogy a zöld szemű szörny a hatalmába kerített, és az érzéseid felett nem vagy képes megtartani az irányítást.

Ezen felül egyébként az sem ritka, hogy néha túl sok pénzt költesz, és nem szívesen vallod be otthon!