Az arc mindent elárul: ezek a vonások árulkodnak arról, hogy tökéletes lesz vele az ágyban

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Az arc mindent elárul: ezek a vonások árulkodnak arról, hogy tökéletes lesz vele az ágyban

Kép forrása: unsplash.com

Sok idő kellett, mire észrevettem magamon, milyen vonások fognak meg egy férfiban, mitől lesz szimpatikus, vagy éppen ijesztő számomra egy arc. Az első benyomás nem véletlenül számít olyan sokat, és az sem feltétlenül megalapozatlan döntés, ha bizonyos emberekben egyszerűen nem tudunk megbízni. Az arcformánk, a vonásaink, esetleg az, hol ráncosodunk könnyebben, rengeteget elárul a személyiségünkről – vagy éppen arról, milyenek vagyunk az ágyban!

Változatos arcformák

Az arcformákat tekintve mindent visznek a szögletes arcberendezéssel, széles állkapoccsal rendelkező férfiak. Ez a forma nem csupán a magas tesztoszteronszintre enged következtetni (ami már eleve jó jel a szexuális teljesítményt tekintve), hanem arra is, hogy a férfi életében különösen fontos szerep jut az együttléteknek. A szögletes arcformával rendelkező férfiak ösztönösen cselekszenek és ilyen nőt is keresnek maguk mellé, kedvelik a határozottabb, vadabb és szenvedélyesebb szexet.
Egyébként nem csak a szögletes formák, hanem az arc mérete is árulkodhat a szexuális igényekről: minél inkább hosszúkás arc társul a szögletes állakhoz, annál nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb a férfi szexuális igénye, ellenben a rövidebb, kisebb arc arra utal, hogy ezek a férfi kiugróan sokszor szeret ágyba bújni. 

Méretes ajkak

Nem igazán volt olyan korszak, vagy akár trend, amikor a vékony ajkak népszerűek lettek volna. Gondolkoztál már azon, vajon miért akarjuk mi nők is folyton teltebbnek, dúsabbnak mutatni a szánkat? Nos, ez nem csak azért van így, mert az egyik legszexibb erogén zónánk a szánk, hanem mert a dús ajkak árulkodnak arról is, milyenek vagyunk az ágyban. Ha a kiszemeltednek igazán csókolnivaló, telt ajkai vannak, akkor az nem csupán az intim méreteire enged következtetni, hanem arra is, hogy szenvedélyes és odaadó szeretővel van dolgod. 

Árulkodó orr

Akárcsak az ajkaink, úgy az orrunk is meghatározó az arcberendezésünket illetően, és bizony lehet következtetni a formájából arra, milyen férfival van dolgod. Ha a kiszemelted orra hosszúkás és inkább hegyesnek mondható, akkor egy játékos, kalandra vágyó szeretővel van dolgod, aki lehengerlő magabiztosságával gond nélkül levesz a lábaidról. A sasorrként is ismeretes, hangsúlyos és feltűnő orr fantáziadús, erotikus felfogással alaposan megáldott, míg a pisze orr inkább tapasztalatlanabb, kevésbé bátor férfira utal. A feltűnő, csontos, esetleg kicsit kampósnak is nevezhető orrú férfi remek szerető lehet: nagyon odafigyel partnere igényeire az ágyban, figyelmes és hódító személyiség.

Arcszőrzet

Sok következtetést levonhatsz abból is, milyen a férfi arcszőrzete: a sűrű, erőteljes arcszőrzet arra utal, hogy magas a tesztoszteronszintje, ami a korábbiakban említettek alapján utal a vonzó, férfias vonásokra. Persze nem kell messzemenő következtetéseket levonnod egy szakáll, vagy egy borosta láttán, de az biztos, hogy nem véletlenül lett ismét felkapott a feltűnő arcszőrzet: a férfiak ezzel is hirdetni szeretnék, hogy ideális jelöltek lehetnek.

A gondozott, ápolt arcszőrzet arra utal, hogy igényes, külsejére odafigyelő férfival van dolgod, aki ennek megfelelően nem csak saját magának, hanem leendő partnerének is igyekszik majd megfelelni. 

Csalhatatlan szemöldök

Az erőteljes szemöldök (akárcsak a feltűnőbb arcszőrzet) arra enged következtetni, hogy a férfi irigylésre méltó teljesítményt tud felmutatni az ágyban – de nem csak erről árulkodik ez a vonásokat alapjaiban meghatározó terület. Érdekes jelöltet rejtegethet a felfelé futó szemöldök tulajdonosa, ezek a férfiak ugyanis hajlamosak rivalizálni, magas ambíciókra törnek, ami bizony nem csak a munkájukban mutatkozhat meg, hanem ágybéli teljesítményükben is. Hasonlóan izgalmas lehet az egyenesnek ható szemöldök is, ami már eleve egy kicsit távolságtartóan férfias megjelenést kölcsönöz a viselőjének. Ha tehát nem csak dús, hanem egyenes, esetleg kicsit felfelé futó a jelölted szemöldöke, az jelentheti azt, hogy egy képességeivel tisztában levő, magabiztos férfival lesz dolgod az ágyban.  

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!