A személyiséged száma elárulja, hogy milyennek látnak téged mások

Szirák Viki
Írta: ,

Gondolkodtál már azon, vajon milyennek látnak téged az emberek? Hogy mennyire tudod önmagadat adni, és vajon másoknak is átjön-e, milyen vicces, kedves, nagylelkű vagy? A személyiséged száma erre a kérdésre is választ ad. A numerológia alapján ugyanis kiderítheted, mi a te számod, és ez alapján azt is, milyennek látnak téged mások – sőt, azt is, milyen a valódi személyiséged.

A teljes nevedet kell alapul venni hozzá, és minden betűhöz tartozik egy szám, neked pedig betűnként össze kell adogatnod a számokat. Ha a végén kétjegyű számot kaptál, a számjegyeket add össze, hogy egyjegyű legyen a végeredmény. Ez alól csakis a 22 és a 11 kivétel, ugyanis ezekhez a számokhoz egészen egyedi leírás tartozik.

Vágjunk bele!

1 = A, J, S

2 = B, K, T

3 = C, L, U

4 = D, M, V

5 = E, N, W

6 = F, O, X

7 = G, P, Y

8 = H, Q, Z

9 = I, R, Y

Az egyes szám mindig is az irányítást jelképezte, így ha ez lett a végeredményed, az azt jelenti, hogy rendkívül jó vezető lenne belőled.

A környezeted függetlennek és magabiztosnak lát téged; olyannak, aki bátran ki mer állni a tömeg elé, és motiválni tudja az embereket.

Mindig van egy jó ötleted, és nem félsz kinyilvánítani a véleményedet, különösen a munkahelyeden.

Néha azonban mások kissé egoistának, vagy figyeleméhesnek tarthatnak téged emiatt.

Igazán művészi lelked van, kreatív vagy, és hiszed, hogy a világ csodálatos.

Nagyon kedves vagy az emberekkel, így mindenki rögtön azt érzi, hogy megbízhat benned; még akkor is, ha alig pár perce találkoztatok.

Mintha azonnal meg tudnád érezni, mit gondolnak, és azonosulni tudsz azzal, amit mesélnek neked.

Ez egy különleges adottság, hiszen ez alapján rendkívül empatikus vagy.

Azonban a személyiségszámod azt is elárulja, hogy általában nehezen hozol döntéseket, és túl sok ötleted van egyszerre, amelyek közül a végén egyet sem valósítasz meg.