Milyen sport való neked, a horoszkópod szerint

Szőke Angéla
Írta: ,

Az asztrológia egy ősi nyelv, ami személyiségünkről és céljainkról mesél. Az, hogy utunkat az életen át milyen vitalitással tesszük meg, szintén befolyásolhatja horoszkópunk. Bizonyos csillagjegyek aktívabbak, mint mások, de mindenki számára akad egy olyan sport, ami kifejezetten ajánlott neki. Ez a mozgásforma való neked, a horoszkópod szerint.

Kos – magas intenzitású köredzés

A Kos a legmagasabb hőfokon égő Tűz-jegy, így nem meglepő, ha erős a motivációja. Minden kihívást szenvedéllyel és óriási lelkesedéssel fogad, azonban figyelme hamar lelankad, így az edzések nem lehetnek elnyúlóak, különben elveszíti érdeklődését. 

Bika – Barre

A Bika Föld jegy, ami azt jelenti, hogy szereti érezni a test fizikai erejét. Nála az a kihívás, hogy megszokott fitnesz-rutinja által biztosított komfortzónáján kívül kerüljön. Egy baletten alapuló, mégis erőt fejlesztő sport, mint a barre tökéletes lehet. 

nikitabuida/depositphotos.com

Ikrek – Zumba

Az Ikrek eleme a levegő, így mindenre kíváncsi és mindig tele van energiával. Szeret táncolni és benne van minden spontán dologban így számára a legjobb választás a step aerobic vagy a Zumba. 

Rák – Jóga

Víz elemű csillagjegyként a Rákot az motiválja, mikor érzelmi energiáit tudja mozgósítani és felszabadítani. Egy lassú, spirituális jóga-óra remek választás számára, hiszen az érzelmi stagnálás feloldására tökéletes ez a mozgásforma. 

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!