Milyen partner és szülő vagy? Zodiákusod elárulja!

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Egy-egy jellemzésből még nem szabad örökérvényű tanulságokat levonni, de ami tény az tény: évszázados, ha nem évezredes hagyománya van a horoszkópoknak. Itt az ideje tehát szembenézni azzal, a te jegyed szülöttei hogyan viselkednek szülőként és partnerként!

A bak szülőknek legelőször is le kell győzniük merevségüket és zárkózottságukat, semmiképpen sem szabad esetleges rossz gyermekkorukat saját csemetéjükre kivetíteniük. Nem érdemes azt gondolniuk, hogy csak szigorral érhetik el, hogy gyermekük valamirevaló felnőtt legyen.

A bakoknak tehát meg kell nyitniuk érzelmes oldalukat, és észre kell venniük, hogy gyermekük úgy csodás, ahogy van.

Mivel esetükben mindig a realitás és az ész áll a középpontban, ez a lépés éppúgy nehezükre esik, mint komoly érzelmi alapokra helyezni kapcsolatukat.

Olyan társat keresnek maguk mellé, akivel fel lehet építeni egy teljes életet. A partnernek dolgosnak, hűségesnek, komolynak és türelmesnek kell lennie. Ha ezeket megkapja, a bak az egyik legcsodásabb és legodaadóbb társsá válik.

A vízöntők hajlamosak rá, hogy túlságosan lazán vegyék az életet, így a szülőséget is. Nem feltétlenül állnak ott mindig komoly és biztos háttérként, időnként az is nehezükre esik, hogy otthon maradjanak és gyermekükkel töltsék az időt.

Arra törekszenek, hogy baráti kapcsolatot alakítsanak ki a gyermekekkel, ám ez a felfogás és a korábban említett lazaság nem feltétlenül hoz komoly eredményeket a nevelés terén.

Párkapcsolataiban a maximumot nyújtja minden téren, ám jogosan ugyanezt várja el cserébe. Imádja a szokatlant, az újat és a furcsát, az élet e területén is meglehetősen szertelen.

Mindenképpen türelmes, megújulni képes partner való hozzá, aki nem csak elfogadja, hanem kifejezetten szereti a vízöntők örökké gyermeteg énét.