Milyen nőkre buknak a pasik? A zodiákusuk alapján megtudhatod

Balatoni Dóra
Írta: ,
Milyen nőkre buknak a pasik? A zodiákusuk alapján megtudhatod

Kép forrása: artsphere.fr

Kinéztél magadnak egy jóképű pasit, de nem tudod, hogyan közeledj felé? Vajon milyen lányokat szeret? Megfelelsz majd az elvárásainak vagy hiába is próbálkozol, kiderül, egyáltalán nem passzoltok össze? Ha kíváncsi vagy arra, a különböző csillagjegyű férfiak milyen tulajdonságokat keresnek egy nőben, mi az, amivel könnyen elcsábíthatod őket, akkor olvasd el a cikkünket és kiderül!

Halak Kép forrása: thesweetestengagement.com

A Halak férfi viszonylag gyakran esik szerelembe, ám erős és komoly érzelmeket csak ritkán él át. A lényeg, hogy megtalálja azt, akire igazán szüksége van.

Ha Te szeretnél lenni ez az ember, akkor nem árt, ha rendelkezel némi művészi hajlammal, ugyanis a Halak férfi is igen kedveli a különböző művészeti ágakat.

Kapcsolatotok hamar komolyra fordulhat, ugyanis az ilyen csillagjegyű pasi képes az elköteleződésre, de csakis akkor, ha érzi, megtalálta a nagy őt. Érdemes tudnod, hogy vágyik gyermekekre és él benne a vágy a családalapításra.

Szűz Kép forrása: hayleyhurst.com

A Szűz férfiak hajlamosak olyan nőbe beleszeretni, aki megtestesíti a „szomszéd lány” típust. Nem vonzza őket különösképp a külső, többnyire átlagos partnert keresnek, aki belül okos, őszinte és képes szeretni.

Elvárják párjuktól, hogy toleráns legyen, lehessen vele értelmesen beszélgetni, de ne legyen túl érzelmes. Ha Szűz férfiba szeretsz bele, kerüld az úgynevezett nagy beszélgetéseket, amelyek során az érzelmeiteket feszegetitek.

Bár jól bánik a szavakkal, az érzelmeit nehezen fejezi ki és kifejezetten megijed, ha ezt a témát erőlteted.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv