Imádod, de vajon, milyen lesz vele együtt élni? A csillagjegyéből kiderül

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Imádod, de vajon, milyen lesz vele együtt élni? A csillagjegyéből kiderül

Kép forrása: twitter.com/coffee_n_mtns

Veszélyes mérföldkő az összeköltözés. Vagy egycsapásra minden még sokkal jobb lesz, vagy visszafordíthatatlanul elromlik valami. Érdekes kicsit a csillagjegye szerint is megismerned őt, hogy felkészültebben vegyétek az akadályokat!

Bak Kép forrása: minnetonkamoccasin.com

A bakok igazi realisták, képesek az érzelmeiket teljesen háttérbe szorítva dönteni. Ugyanakkor ez messze nem azt jelenti, hogy nincsenek mély érzelmeik!

Azonban egyáltalán nem könnyű egy bakból kihozni a romantikus, odaadó férfit. Ha mégis sikerül, akkor csodálatos és mindenekelőtt rendszerezett életetek lehet.

A bakok tipikusan imádják a rendet, utálják, ha valami nincs a helyén, legyen az tárgy, vagy kézzel nem fogható dolog. Borzasztóan anyagiasak, és nagyon makacsak, kitartóak.

Ebből adódik, hogy hajlamosak túl sokat dolgozni, ami negatívan hathat a kapcsolatotokra.

Ugyanakkor éppen szeretteik miatt gürcölnek annyit, el akarják érni, hogy se saját maguk, se családtagjaik ne szenvedjenek semmiben hiányt.

Egy vízöntő mindenekelőtt önálló, szabad szeretne maradni, ami igen nehezen egyeztethető össze a boldog, családi élettel.

Egész biztos lehetsz benne, hogy csak akkor fogja bevállalni a költözést, ha fülig szerelmes beléd, különben elképzelhetetlennek tartja, hogy ilyesmibe belevágjon.

Azonban továbbra is szeretné függetlenségét őrizni, amennyire ez lehetséges.

Ő lesz az, aki sosem nő fel igazán, mindig megőrzi szórakoztató, vidám, ám részben gyermeteg énjét. Ez felnőtt nőként fárasztó lehet számodra, feltéve, hogy nem idomulsz kreatív, szertelen személyiségéhez.

Ha sikerül, nagyon felhőtlen és laza életetek lehet, ami programokkal, eseményekkel dúsított. De arra nem számíts, hogy nyugodtan, szűk családi körben túl sokat fogtok otthon ücsörögni.