Milyen apa (lesz) a párod? A csillagjegye elárulja

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Milyen apa (lesz) a párod? A csillagjegye elárulja

Akárcsak az anyaság, az apaság is bonyolultabb feladat annál, hogy kizárólag a születési dátum döntse el, ki hogyan állt majd helyt ebben a szerepben. Így azt senkinek nem javasolnánk, hogy kizárólag a horoszkóp alapján válassza ki élete párját, de érdekes lehet a leírtakat összevetni a párod személyével. Mit gondolsz, nálatok stimmel a leírás?

Kos

A Kos apák könnyen tesznek elhamarkodott kijelentéseket, hajlamosak olyasmit is megígérni a gyereknek, amit aztán megbánnak, nem, vagy csak nagyon nehezen tudnak megvalósítani.

Általában nem megy nekik jól, hogy nemet mondjanak szemük fényének, és noha hajlamosak kicsit türelmetlenek lenni, az igaz, hogy mindent megtesznek azért, hogy a gyerekeik mindenből a lehető legjobbat kaphassák.

Bika Kép forrása: dontpayfull.com

A Bikáknak nagy az akaraterejük, öntudatosak és kitartóak, és hasonlóan elszánt viselkedést várnak el a gyerekeiktől is.

Elsőre úgy tűnhet, hogy szigorúak, de valójában csak igyekeznek a legjobbat kihozni az utódjaikból, és felkészítik őket arra, hogy az életben mindenért keményen meg kell dolgozni.

Nem hajlamosak a kényeztetésre, de ha látják, hogy a gyerek valóban nem boldogul, vagy segítségre szorul, akkor azonnal ott teremnek, és az egész család számíthat rájuk.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!