Milyen karrier vár a gyerekre? Születésnapjából megtudhatod!

Schuster Borka
Írta: ,

A számmisztika hívei szerint az olyan fontos események dátuma, mint például a születésünkké, meghatározhatja az életutunkat, és akár a jövőre is következtethetünk belőle. Ha kíváncsi vagy, gyermeked születésszámából azt is megtudhatod, milyen karrier vár rá a számmisztika szerint. A születésszámot úgy számolhatod ki, hogy a születési dátum számjegyeit összeadod addig, amíg egy jegyű számot nem kapsz. Például ha a születési dátum 2004.09.30. akkor 2+0+0+4+0+9+3+0=18, 1+8=9, tehát a születési szám a 9.

1

Ha a csemetéd születési száma az 1, akkor könnyen lehet, hogy a munka világában is az élre kerül majd.

Ösztönös vezető, aki tudja, mikor mit kell tennie, kihez hogyan kell szólnia ahhoz, hogy képes legyen rávenni a leghatékonyabb munkavégzésre.

Kiváló szervező, így lehet, hogy már gyerekként is ő irányítja a játékot, felnőttként pedig tehetséges projektszervezővé válhat, esetleg egy kisebb részleg vezetője lehet, ahol személyes kapcsolatot tud ápolni azokkal, akik az ő főnöksége alá vannak beosztva.

2

A kettes számmal született gyerekek gyakran hordoznak magukban valamiféle tehetséget, és az a képességük is megvan, amivel ezt a képességet kamatoztatni tudják.

Fontos, hogy ne erőltess neki semmit, de ne is állj az útjába, amikor új dolgokat akar kipróbálni.

A kettes számmal született gyerekek akár már egészen fiatal korban is elkezdhetik megalapozni a saját karrierjüket valamilyen művészeti tevékenységben, és meglepően tudatosak a saját fejlesztésüket illetően, így felnőtt korukra elismert alkotó válhat belőlük.