Milyen karrier vár a gyerekre? Születésnapjából megtudhatod!

Írta: ,

A számmisztika hívei szerint az olyan fontos események dátuma, mint például a születésünkké, meghatározhatja az életutunkat, és akár a jövőre is következtethetünk belőle. Ha kíváncsi vagy, gyermeked születésszámából azt is megtudhatod, milyen karrier vár rá a számmisztika szerint. A születésszámot úgy számolhatod ki, hogy a születési dátum számjegyeit összeadod addig, amíg egy jegyű számot nem kapsz. Például ha a születési dátum 2004.09.30. akkor 2+0+0+4+0+9+3+0=18, 1+8=9, tehát a születési szám a 9.

1

1/9 1

Ha a csemetéd születési száma az 1, akkor könnyen lehet, hogy a munka világában is az élre kerül majd.

Ösztönös vezető, aki tudja, mikor mit kell tennie, kihez hogyan kell szólnia ahhoz, hogy képes legyen rávenni a leghatékonyabb munkavégzésre.

Kiváló szervező, így lehet, hogy már gyerekként is ő irányítja a játékot, felnőttként pedig tehetséges projektszervezővé válhat, esetleg egy kisebb részleg vezetője lehet, ahol személyes kapcsolatot tud ápolni azokkal, akik az ő főnöksége alá vannak beosztva.

2

2/9 2

A kettes számmal született gyerekek gyakran hordoznak magukban valamiféle tehetséget, és az a képességük is megvan, amivel ezt a képességet kamatoztatni tudják.

Fontos, hogy ne erőltess neki semmit, de ne is állj az útjába, amikor új dolgokat akar kipróbálni.

A kettes számmal született gyerekek akár már egészen fiatal korban is elkezdhetik megalapozni a saját karrierjüket valamilyen művészeti tevékenységben, és meglepően tudatosak a saját fejlesztésüket illetően, így felnőtt korukra elismert alkotó válhat belőlük.

3

3/9 3

A hármas számmal született gyerekek szívesen szöszölnek olyasmivel is, ami aprólékos figyelmet, nagy precizitást igényel, és sokszor örömüket lelik az ilyen feladatokban akkor is, ha mások esetleg unalmasnak tartják azt.

Nem ritka, hogy felnőtt korukban valami olyan szakmát választanak, ami monotóniatűrést és nagy szakértelmet kíván, de esetleg nem olyan látványos vagy izgalmas, ezért kevésbé népszerű.

A hármas számmal született gyerekek azonban itt tudják kiteljesíteni a képességeiket, és nekik örömöt is jelent például az informatikai vagy laboratóriumi munka, amivel jó pénzt is kereshetnek.

4

4/9 4

A négyes számmal született gyerekek azzal a céllal érkeztek, hogy másoknak segítsenek, türelmük, figyelmességük már kisgyerekkorban is kiemelkedő, mindig bevonják az újonnan érkezetteket is a játékba, türelmesen magyarázzák a szabályokat a kisebbeknek is.

Ez a képességük később is megmarad, így jó eséllyel választanak valami olyan szakmát, ahol másokat segíthetnek, terelgethetnek, lehet belőlük akár tanító, pszichológus, terapeuta is, a lényeg, hogy emberekkel foglalkozhassanak, mert társaságban érzik igazán jól magukat.

5

5/9 5

Az ötös számmal született gyerekek amolyan kis életművészek, már kicsiként sem könnyű beilleszteni őket egy skatulyába, a szabályoktól pedig egyenesen égnek áll a hajuk.

Persze, nekik is meg kell tanulniuk, hogy hogyan viselkedjenek közösségben, de sajátos látásmódjuk később segíthet nekik abban, hogy valami egyáltalán nem hétköznapi karriert találjanak.

Lehet belőlük utazó blogger, cirkuszi akrobata, író, vagy irányíthatják a saját vállalkozásukat is, az viszont szinte biztos, hogy egyedi természetük egy olyan munkához vezeti őket, ahol a maguk urai lehetnek, és ahol kamatoztathatják azt, hogy ők máshogy látják a világot.

6

6/9 6

A hatos számot hordozó gyerekek jó érzékkel tapintanak rá, mi az, aminek másoknak szüksége van, már egészen kis gyerekként is tudják, anyának mikor van szüksége egy nagy nevetésre, vagy csak egy kis odabújásra.

Mivel náluk ez a fajta gondoskodás valóban szívből jön, nagy sikereket érhetnek el a szolgáltatóiparban, vezessék akár a saját panziójukat, vagy dolgozzanak egy wellness szalonban, biztos, hogy képesek lesznek kitalálni, mire van szüksége a vendégnek.

Ezen a területen nem csak anyagilag lehetnek sikeresek, ami talán ennél is fontosabb, egy ilyen munka érzelmileg is kielégíti őket, hiszen imádnak másokat boldoggá tenni.

7

7/9 7

A hetes számmal született gyerekeknek sokszor remek érzékük van a reál tárgyakhoz, képesen analitikusan gondolkodni, ez a rendszerszerűség pedig olyan pályára állíthatja őket, ahol nagy fegyelemre van szükség.

A katonai, rendőri pálya is vonzó lehet majd ezeknek a kicsiknek, mert szeretik, ha világosak az elvárások és a szabályok, de a tudományos karrier sem áll tőlük messze, ahol mindent grammra és másodpercre pontosan kell kalkulálni, a rendetlenség, a kiszámíthatatlanság és a következetlenség ugyanis már egészen kis koruktól kezdve zavarhatja őket.

8

8/9 8

A nyolcas számmal született gyerekeknek különösen jó érzékük van a szépség meglátásához, ők azok, akiket már kisgyerekként sem nyűgöz le a giccs, és nem hajlandóak bármilyen ruhát felvenni.

Felnőttként érdekelheti őket a művészettörténet, de akár a divat, a szépségápolás vagy a lakberendezés is, bármi, ahol úgy érzik, hogy fontos az esztétika, és ahol a szépérzéküknek, stílusuknak teret engedhetnek.

Nagy szerencse, hogy képesek finoman megfogalmazni a kritikát, ugyanakkor nem is rejtik véka alá a véleményüket.

9

9/9 9

A kilences számmal született gyerekekben rengeteg a potenciál, hiszen sok területen kiemelkedő a tehetségük, a csendes, elmélyült tanulás számukra ugyanolyan élvezetes, mint ahogyan a kapcsolati háló építése.

Általában egyszerre jó tanulók, és népszerűek az iskolatársaik körében. Felnőttként egy olyan karrierben teljesedhetnek ki, ahol egyszerre több képességük megmozgatására van szükség, ahol saját döntéseket kell hozniuk, de emberekkel is kell dolgozniuk, reál és művészeti kérdésekkel pedig egyszerre dolgozhatnak.

Így például tehetséges rendezvényszervező, építész vagy pszichiáter válhat belőlük.