Milyen nők jönnek be a pasidnak? A csillagjegyéből kiderítjük!

Kovács Andrea
Írta: ,
Milyen nők jönnek be a pasidnak? A csillagjegyéből kiderítjük!

Kép forrása: unsplash

Kinéztél magadnak egy jóképű pasit, de nem tudod, hogyan közeledj felé? Vajon milyen lányokat szeret? Megfelelsz majd az elvárásainak vagy hiába is próbálkozol, kiderül, egyáltalán nem passzoltok össze? Ha kíváncsi vagy arra, a különböző csillagjegyű férfiak milyen tulajdonságokat keresnek egy nőben, mi az, amivel könnyen elcsábíthatod őket, akkor olvasd el a cikkünket és kiderül!

Skorpió Kép forrása: unsplash

A Skorpió férfiak mindenben a maximalizmusra törekszenek, rendre igyekeznek a legjobb formájukat hozni, ezt pedig elvárják a partnerüktől is.

Igen magasak tehát az elvárásaik, amire érdemes számítanod, ha épp egy Skorpió férfivel kezdtél el randizni.

Igazi listájuk van arról, milyen legyen a számukra fontos nő, az elsődleges tulajdonságok között szerepel az intelligencia és a kalandvágy.

Emellett nem árt, ha megmutatod neki a szexi énedet, sportos életmódot folytatsz és alapvetően független személyiség vagy.

 

Oroszlán Kép forrása: unsplash

Az Oroszlán jegy férfi szülöttei vonzódnak a laza, életkedvvel teli nőkhöz. Ha azt látják rajtad, túlságosan zárkózott, csendes és görcsös vagy, akkor biztosan megijednek tőled és inkább elkerülnek.

Ezért ha egy Oroszlán pasit szúrtál ki magadnak, akkor az első randin mindenképp próbálj ellazulni. Válassz olyan randihelyszínt, ahol nem fogsz feszengeni, hanem felszabadult lehetsz.

Légy magabiztos, mutasd meg okos, vicces és sziporkázó oldaladat. Ha őszinte vagy és önmagadat adod, akkor esélyt adsz arra, hogy a kapcsolat komolyra fordulhasson.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv