Milyen jegyben születtél? Ezt szereti és utálja benned a házastársad

Írta: ,

Bármilyen jól összeillünk is a párunkkal, mindannyian különbözőek vagyunk, és természetes, hogy vannak olyan tulajdonságok, amiket szeretünk vagy épp nem szeretünk a párunkban. A házasságban nagyon fontos a szeretet és az elfogadás, csak így működhet a kapcsolat. Ha nagyon akarjuk, akkor képesek vagyunk megváltozni vagy legalábbis javulni azért, hogy a házasságunk erősödhessen, javulhasson. Nézzük, csillagjegyünk alapján melyek azok a tulajdonságok, amelyeket a házastársunk imád vagy utál bennünk!

Kos Kép forrása: jessicabphotos.com

1/12 Kos

Kos csillagjegyűként jóban-rosszban a partnered mellett állsz. Férjed nagyon szereti benned, hogy odaadó vagy és mindenben támogatod őt.

Ha szükség van rá, megmutatod neki a helyes utat, és tudatosítod benne, hogy soha ne adja fel az álmait.

Tele vagy energiával, nem hagyod, hogy párod unatkozzon melletted. Néha azonban hajlamos vagy a túlzott féltékenységre.

Él benned a félelem, hogy elveszíted őt, és előfordul, hogy faggatózásaiddal kiborítod a párodat.

Bika Kép forrása: indiaearl.com

2/12 Bika

Ha Bika a csillagjegyed, akkor remek háziasszony vagy, ügyesen mozogsz a konyhában, gyermekeid imádnak, mindent megadsz a családodnak.

Férjed kedveli, ha megleped őt valami finomsággal, gyakran szinte elkényezteted őt és alkalmanként még a reggelit is ágyba viszed neki.

Mivel nagyon fontos számodra a család, törekedsz rá, hogy meglegyen az anyagi biztonság. Sajnos néha kissé fukar vagy, és a pénzügyeken összevesztek a pároddal.

Férjed olykor kissé nehezen viseli, amikor teljes mértékben te akarsz gondoskodni a családi kasszáról.

Ikrek Kép forrása: heartlovealways.com

3/12 Ikrek

Ikrek csillagjegyűként valószínűleg sokáig keresgélted az igazit, ám amikor megtaláltad őt, teljes mértékben elköteleződtél mellette.

A kalandvágyó lányból egy szerető és gondoskodó családanya vált, ám izgalmas egyéniségedet nem veszítetted el és ezt a férjed a mai napig imádja benned. Melletted nem lehet unatkozni, folyton kitalálsz a családnak érdekesebbnél érdekesebb programot.

Azt azonban nehezen viseled, ha nem te irányíthatsz. Gyakran vita forrása ez és a férjed néha a falra mászik attól, hogy mindig a te akaratod érvényesül.

Rák Kép forrása: alowcountrywed.com

4/12 Rák

Ha a Rák csillagjegyben születtél, mondhatni tökéletes feleség vagy. A hagyományos értékeket képviseled, hűséges típus vagy és tele vagy anyai szeretettel.

Férjeddel remek párost alkottok, jól kiegészítitek egymást. Párod igazán értékeli, hogy hazaérve a munkából csupa vidámság és boldogság veszi körül a családja körében.

Egyetlen dolog van csupán, amit nem szeret, ha meghívod a barátnőidet hozzátok. Mivel elég nagy társaság vagytok, ezért viszonylag hangosak vagytok és ilyenkor neki is részt kell vennie a társalgásban.

Akár bevallja neked, akár nem, ilyenkor kissé kellemetlenül érzi magát.

5/12 Oroszlán

Oroszlánként igazán megértő és szerető feleség vagy. Vonzó vagy, érzéki és még okos is, párod odavan ezekért a tulajdonságaidért.

Menjetek bárhova, bármilyen társaságba, büszkén mutat be téged az ismerőseinek. Tudja, hogy mekkora szerencséje van veled és ezzel nem is él vissza.

Amit azonban nehezen visel el benned, az a precizitásod. Utálod a rendetlenséget, gyakran egy héten kétszer is takarítasz. Ha pedig valami nincs a helyén, akkor azonnal rápirítasz a férjedre vagy a gyerekeidre, akik ezt ki nem állhatják.

Szűz Kép forrása: santimurillo.com

6/12 Szűz

Szűz csillagjegyűként magas intelligenciával rendelkezel, okos vagy, emellett pedig érzékeny típus, gondoskodó és szerető családanya.

Kapcsolatotok az erős érzelemre épül, és kevésbé a szenvedélyre.

Ezt azonban nem bánja a párod, magánéleteteket a négy fal között élitek, nem jellemző, hogy a forgalmas utcán vívnátok csókcsatákat.

Mindketten így tartjátok ezt helyénvalónak, a lényeg, hogy hihetetlenül erős kapcsolat van közöttetek.

Párod egyedül a túlzott megfontoltságodat nem kedveli, hiányzik belőled a spontaneitás, mindent ezerszer átrágsz, ezzel pedig kiakasztod őt.

Mérleg Kép forrása: herinterest.com

7/12 Mérleg

Ha a Mérleg csillagjegyben láttad meg a napvilágot, akkor igazán szexi és vonzó vagy, akiért sok férfi odavan. Te azonban hűséges családanya vagy, aki tudja, hogyan tartsa fent a szenvedélyt a házasságában is.

Imádja ezt a párod, menjetek bárhova, le sem tagadhatnátok szerelmeteket, látszik rajtatok, milyen boldogságban éltek.

Egy dolog van csupán, amivel még a férjedet is ki tudod akasztani, az pedig, hogy néha kissé szétszórt vagy.

Véleményed gyakran változik és folyton új ingerekre vágysz és szereted a kedvesedet is belerángatni az új kihívásokba, kalandokba – ennek ő nem mindig örül őszintén.

Skorpió Kép forrása: junebugweddings.com

8/12 Skorpió

Skorpió nőként igazán komolyan veszed a házassági fogadalmadat és mindig azon vagy, hogy elérd a tökéletes feleség álomképet. Sajnos valójában ilyen nem létezik, de a párod értékeli az igyekezetedet és akkor is imád, ha odaégeted a vacsorát – ami gyakran előfordul. A lényeg, hogy megpróbáltad és mindezt a családért tetted.

Probléma viszont akkor van, ha a sikertelen próbálkozások vagy kudarcok után elszontyolodsz, ilyenkor ugyanis nehéz megvigasztalni.

Párod sajnos nehezen viseli az ilyen jellegű kiborulásaidat, hisztijeidet. Ügyelj arra, hogy ne vegyél mindent olyan komolyan!

9/12 Nyilas

Nyilasként remek társ vagy, barátságos természettel áldott meg a sors és bölcsesség jellemez az élet minden területén.

Párod imádja, hogy mindenre találsz megoldást, addig soha nem nyugszol, míg meg nem oldod az adott problémát. Igazán sokoldalú vagy, ha kell, bármit meg tudsz csinálni, ezért a párod felnéz rád.

Azt azonban már kevésbé szereti, amikor kijelented, hogy egy kicsit nagyobb szabad térre lenne szükséged.

Ő szeretne több időt veled tölteni, de te igyekszel egy kicsit függetleníteni magadat és nagyobb szabadságra vágysz.

Bak Kép forrása: brit.co

10/12 Bak

Bak csillagjegyűként igazán intelligens és független személyiség vagy. Utóbbi azonban nem akadályoz meg abban, hogy boldog családi életet élj. Párod nagyon szereti, hogy nem hisztizel amiatt, ha kimozdul a barátaival.

A problémát egyszerűen oldod meg: vagy szervezel a gyermekeiddel közösen egy társasozós estét vagy ha nincsenek még gyerekeitek, akkor te is elmész a barátnőiddel találkozni.

Egyedül a makacs természetedet nem szereti a párod. Sajnos veled nem lehet vitatkozni sem, ugyanis gyakran önfejű vagy és még csak meg sem hallgatod a másikat.

Vízöntő Kép forrása: hauteofftherack.com

11/12 Vízöntő

Vízöntőként jól áll neked a családanya szerep.vAnnak ellenére, hogy tinédzserként lázadó voltál és sokáig nem is tervezted, hogy összekösd bárkivel az életedet, miután megtaláltad a nagy őt, rátaláltál az igazi boldogságra.

Szerencsére a párod mindenben melletted áll, imádja, hogy minden kalandban benne vagy.

Nagyon szerettek utazni, szívesen mentek el kettesben valahova, de azt sem bánjátok, ha az egész család vagy a baráti társaság veletek tart.

Párod csupán azt nem szereti, hogy túl sokat adsz mások véleményére.

Boldog családi fotókat osztasz meg a Facebookon, hogy mások is lássák, minden rendben veletek és titkon bízol benne, hogy egy kicsit irigykednek rád.

Halak Kép forrása: josieengland.com

12/12 Halak

Halak csillagjegyűként a lánykérést és az egész házasságot is egyfajta csodaként élted meg.

Törekedsz rá, hogy a házasságotokban minden rendben legyen, ha vannak is mélypontok, mindig addig dolgoztok rajta, míg meg nem oldjátok és közösen ki nem lábaltok belőle.

Imádod a férjedet, ő pedig nagyon szeret téged a ragaszkodásod és odaadó természeted miatt. Egy dolgot nem szeret csupán: akár bevallja, akár nem, nem igazán élvezi a közös vasárnapi ebédeket a szüleiddel.

Nagyon kedveli őket, de ilyenkor egy kicsit mindig kínosan érzi magát.