Milyen háziállat illik hozzád? Horoszkópod elárulja!

Írta: ,

Háziállatot tartani nem kis felelősség, az első komoly lépés pedig eldönteni azt, hogy milyen kis kedvenc illene hozzád. A horoszkóp ebben is a segítségedre lesz, de természetesen a választáskor más szempontokat is vegyél figyelembe: mekkora költségeket engedhetsz meg magadnak (élelem, állatorvos, oltások, stb.), mennyi szabadidőd van, mekkora a lakásod. Bármilyen állatot választasz is, annak a tartása mindenképpen felelősséggel jár – ha bizonytalan vagy, nyugodtan konzultálj állatorvossal, vagy keress fel egy menhelyet, ahol segíthetnek eldönteni, ki lehetne az ideális társad.

Kos

Kosként fontos számodra az érzelmi kötődés, ugyanakkor hirtelen természeted miatt nem biztos, hogy előre ki tudod számítani, mikor mennyi időd lesz a kedvencedre. 

Valószínű, hogy nem akarsz túlságosan nagy elkötelezettséget, ezért valamilyen kis rágcsáló, például egy tengerimalac ideális társad lehet.
Bika

A Bikák keményen dolgoznak, és ezt másoktól is elvárják, ugyanakkor nagyon érzelmesek, és bár ehhez időre van szükségük, mély köteléket tudnak kialakítani a hozzájuk közel állókkal, akár az állatokkal is. 

Ha van rá lehetőségük, hogy lovat tartsanak, a természetük képessé teszi őket arra, hogy nagyon mély baráti kapcsolatot alakítsanak ki ezekkel a különleges állatokkal.