Milyen főnök és beosztott vagy? Horoszkópod elárulja!

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Mentalitásunk nagyban függ személyiségünktől. De mitől függ a személyiségünk? Minden körülmény, közvetlen tényező formálja és alakítja, így az is befolyásolja, mikor születtünk. Az aszcendensen, bolygók állásán felül ilyen a horoszkóp is. Lássuk, születési hónapod és napod alapján te milyen főnök és beosztott vagy!

Bak Kép forrása: missguidedfr.fr

A bakok ritkán látják az élet derűs oldalát, így főnökként mindig a legrosszabbra készülnek, és erre készítik fel alkalmazottaikat is. Meglehetősen gyakran bizonyul hangulatembernek, így csak olyan beosztottakat fog felvenni, akik ezeket a kitöréseket eltűrik.

Elvárja a precíz, pontos, már-már szolgai munkát, és ezekért a jó napjain kifejezetten hálás. Rossz napjain azonban semmivel sem elégszik meg.

Nagyon becsvágyó, ezért gőzerővel hajt, legyen szó beosztotti, vagy főnöki szerepről. Pontosan tudja, hogy csak és kizárólag kemény munkával érheti el céljait, és ezért nem is sajnál semmit (és senkit) feláldozni.

Vágyik az elismerésre, amiért mindent meg is tesz, nem hagyja, hogy bármilyen körülmény akadályt gördítsen elé.

Vízöntő Kép forrása: ashleyneese.com

Főnökként és beosztottként is a rugalmasságot, önálló munkavégzést helyezi előtérbe. Alkalmazottaitól elvárja, hogy talpraesettek legyenek, a nélkül végezzék el feladataikat, hogy azokat egynél többször el kellene magyarázni.

Nem szereti a kötöttségeket, nem akar soha semmit mások szájába rágni, de azt is utálja, ha neki megmondják, mit csináljon. Mindenáron azt akarja elérni, hogy nélkülözhetetlennek tartsák. Amíg nem jut el idáig, kiválóan el is tudja játszani, hogy állhatatos munkássága nélkül csődbe menne a cég.

Így aztán valóban érvényesíteni tudja akaratát, fel tud használni mindent és mindenkit céljai elérése érdekében. Végül tehát tényleg fontos posztba kerül.

Ha valamilyen okból kifolyólag ez mégsem sikerülne, esetleg nem tudná újító ötleteit ráerőltetni környezetére, új munkahelyet keres.