Milyen anya leszel/vagy? Horoszkópod elárulja néhány jellegzetes tulajdonságodat

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Milyen anya leszel/vagy? Horoszkópod elárulja néhány jellegzetes tulajdonságodat

Természetesen messze nem csak a horoszkópod az, ami befolyásolja, milyen édesanya leszel. Azonban a csillagjegyed óhatatlanul ad neked néhány olyan vonást, ami alól nem tudsz kibújni – ez pedig hatással van arra, hogyan bánsz majd a gyermekeiddel. Lássuk, mire számíthatnak tőled!

Egyenesen rajongasz a gyermekedért, nagyon imádod, sokra tartod, és ez így is van jól.Azonban ez a rajongás csak akkor teljesedik ki igazán, ha saját magadat látod benne – és ez messze nem a külsejére, sokkal inkább a belső tulajdonságaira vonatkozik.

A kosok makacsak, kitartóak és rátermettek, minden helyzetben feltalálják magukat, és ezt ugyancsak elvárják a gyermeküktől. Időnként észre sem veszed, de magasra teszed a mércét, amivel – önszántadon kívül – terhet teszel utódaid vállára.

Bár következetesen és sikerre próbálod nevelni, nem szabad elfelejtened, hogy a gyermekkornak legfőbb célja az, hogy egyszerűen csak gyerekek lehessünk.

Számodra teljesen magától értetődő, hogy egyszer anya leszel, ezért amikor bekövetkezik, és végre betöltheted ezt a fontos szerepet, hatalmas boldogság tölt el. Nagyon gondos, törődő és odaadó anya vagy, számodra a gyerek marad az első helyen onnantól kezdve, hogy megérkezik.

Mindenki olyan szerető anyára vágyik, mint amilyen te vagy, így ezen a téren nem sok aggódnivalód akad. Arra törekszel, hogy érzelmi stabilitást adj a gyermekednek, és megpróbálod a lehető legnagyobb harmóniában felnevelni.

Nagyon távol áll tőled a szigor és a fegyelmezés, de ezekre az eszközökre a legtöbb esetben nincs is szükséged.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?