Milyen anya vagy? A csillagjegyedben már ott a válasz

Kovács Andrea
Írta: ,
Milyen anya vagy? A csillagjegyedben már ott a válasz

Az anyaság az életben az egyik legfontosabb, és talán legnehezebb szerep, amit természetesen képtelenség tökéletesen játszani, és nem attól lesz valaki jó anya, hogy soha nem hibázik, hanem hogy szereti a gyermekeit, és mindig szem előtt tartja az érdekeiket. A horoszkópok azonban, amelyek pontosan leírják egy-egy jegy személyiségjegyeit, arról is árulkodnak, hogy a különböző csillagzat alatt születettekből milyen anya lesz. Rád igazak a leírtak, vagy te más nevelési elveket vallasz?

Nyilas

A Nyilas, mint igazi játékos, mókás természet, valódi játszótársa lehet a gyereknek, és mivel folyton érdeklődik, és mindenre nyitott, később is képes lesz lépést tartani a cseperedő kamasszal, aki ekkor is bármikor a bizalmába avatja.

Ugyanakkor a Nyilas nehezen viseli a kötöttségeket, szüksége van szabad mozgástérre, ezért különösen fontos, hogy néha kicsit ki tudjon szabadulni otthonról, különben belefásulhat a szerepébe. Lelkesedő, mókás természete azonban, ha hagyják kibontakozni, igazi kalandparkká varázsolhatja az otthont, ahová a szomszéd gyerekek is szívesen átjárnak.

Mérleg

A mindig harmóniát kereső Mérleg hajlamos becsukni a szemét és a fülét, ha koszos pelenkákról vagy lebüfizett előkékről van szó, és még arra is kapható, hogy falazzon a gyereknek más családtagok előtt, mert a nyugodt, békés környezet mindennél fontosabb számára.

Mivel nehezen hoz döntéseket, és nem is különösebben kitartó, nem tartozik a legkövetkezetesebb szülők közé, de páratlan együtt érző képességének köszönhetően mindig bele tudja képzelni magát a gyerek helyzetébe, és szó szerint együtt sírnak, együtt nevetnek.

A Mérleg anyák a gyerekükkel igazi lelki közösséget alkotnak.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?