Milyen anya vagy? A csillagjegyed elárulja

Kovács Andrea
Írta: ,
Milyen anya vagy? A csillagjegyed elárulja

Az anyaság az életben az egyik legfontosabb, és talán legnehezebb szerep, amit természetesen képtelenség tökéletesen játszani, és nem attól lesz valaki jó anya, hogy soha nem hibázik, hanem hogy szereti a gyermekeit, és mindig szem előtt tartja az érdekeiket. A horoszkópok azonban, amelyek pontosan leírják egy-egy jegy személyiségjegyeit, arról is árulkodnak, hogy a különböző csillagzat alatt születettekből milyen anya lesz. Rád igazak a leírtak, vagy te más nevelési elveket vallasz?

Szűz

A Szűz anya igazi gondoskodó, csupa szív természet, aki viszont nehezen viseli a rendetlenséget. Az a típus, aki ha kell, inkább eltakarít a gyerek után, csak hogy rend is legyen, és konfliktusba se kelljen keveredni.

A meleg szívű Szűz anya hajlamos lehet elkényeztetni a gyereket, ugyanakkor vitathatatlan, hogy nagyon jó példát mutat, és kivételesen bensőséges, meghitt és erős kapcsolatot képes kialakítani utódaival.

Vízöntő

A Vízöntő az a típus, aki igyekszik a gyermekének minél többet megmutatni a világból, és szeretné átadni neki az évek alatt megszerzett tudását. A Vízöntő anya nem bízza pusztán az iskolára az oktatást, sokat mesél, sok helyre igyekszik elvinni a gyerekét, mert a szellemi fejlődést mindennél előbbre valónak tartja.

Mivel nyugodt és kreatív egyszerre, a Vízöntők általában jó kedélyű, kiegyensúlyozott anyák, akik a gyakorlati dolgokban azonban nem mindig jeleskednek.

Ideális helyzetben van mellettük egy olyan pár, aki észben tartja, mikor kell oltásra vinni a gyereket, vagy melyik nap van a zongora óra, mert a Vízöntő az alantas világi dolgok helyett szívesebben merül el a gyerekkel együtt a csodás mesevilágban, ahol remekül érzik magukat együtt.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?