Milyen anya vagy? A csillagjegyedben a válasz

Schuster Borka
Írta: ,
Milyen anya vagy? A csillagjegyedben a válasz

Az anyaság az életben az egyik legfontosabb, és talán legnehezebb szerep, amit természetesen képtelenség tökéletesen játszani, és nem attól lesz valaki jó anya, hogy soha nem hibázik, hanem hogy szereti a gyermekeit, és mindig szem előtt tartja az érdekeiket. A horoszkópok azonban, amelyek pontosan leírják egy-egy jegy személyiségjegyeit, arról is árulkodnak, hogy a különböző csillagzat alatt születettekből milyen anya lesz. Rád igazak a leírtak, vagy te más nevelési elveket vallasz?

Kos

A kosok határozott, egyenes személyiségek, akik véghez viszik, amit egyszer a fejükbe vettek, így nagyon jól helyt állnak az olyan helyzetekben, amikor következetességre van szükség.

Ha tudják, hogy most a gyerek érdekében ki kell tartaniuk, akkor sem hiszti és duzzogás, sem a krokodilkönnyek nem hatják meg őket, és általában abban is jók, hogy rendszeres, kiszámítható mindennapokat teremtsenek meg a kicsiknek, a kamaszkor azonban, amikor nagy rugalmasságra van szükség, különösen idegőrlő lehet egy Kos anyának.

Bika

A Bika igazi szívós, harcos típus, aki minden követ képes megmozgatni, ha arról van szó, hogy a gyermekeit segítse. Nem ijed meg senkitől, képes bárkivel szembe szállni, és jajj annak, aki a gyerekeivel mer újat húzni.

A Bikák nem ismernek lehetetlent, és ezért a gyerekeik jó eséllyel indulnak az életben, hiszen az anyuka erején felül teljesít, cserébe azonban hasonló kitartást vár el a gyerekektől is. A Bikák ugyan óvják és féltik, de nem kényeztetik el a gyerekeiket, ugyanakkor hajlamosak lehetnek néha túl sokat elvárni a kicsitől.

Legolvasottabb cikkek

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Fókuszban

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell