Milyen ajándéknak örülne csillagjegye alapján? Ezoterikus útmutató karácsonyra

Szirák Viki
Írta: ,
Milyen ajándéknak örülne csillagjegye alapján? Ezoterikus útmutató karácsonyra

Kép forrása: pexels

A tökéletes karácsonyi ajándékot sosem egyszerű megtalálni. Még akkor sem, ha nagyon jól ismered a rokonodat, barátodat, és tudod, nagyjából minek örülne. Ha viszont olyan meglepetést szeretnél adni neki, ami biztosan passzol a személyiségéhez és az érdeklődési köréhez, a csillagjegye alapján is érdemes lehet körbenézned. Mi segítünk, hogy az egyes horoszkópokkal rendelkező emberek minek örülnének a legjobban!

A Kos nők és férfiak jellemzője, hogy rendkívül pörgősek, bátrak, és erős véleményük van. Nem szívesen töltik otthon a hétvégéket, mindig van egy programjuk, és nem éppen azok a türelmes fajták. Szóval a puzzle-ket, önéletrajzi könyveket felejtsd el!

Bármi, ami az életstílusukhoz passzol, sokkal jobb ajándéktipp lehet.

Például egy koncertjegy vagy mozijegy, hogy ki tudjanak mozdulni otthonról, egy praktikus utazótáska, ha hosszabb útra indulnak, vagy akár egy menő kávégép (ami ébren tartja őket egy hosszúra nyúlt éjszaka után) jó választás lehet!

A Bikák szeretik a természet közelségét, és szívesen töltenek órákat a szabadban. Ajándékok terén imádják a praktikus dolgokat, ugyanakkor viszont elég jó szemük van arra, hogy kiszúrják, mi került sokba, és mi nem.

Persze nekik ettől még nem az anyagi része a fontos, de tény, hogy egy igazán nívós márkájú parfümmel, menő táskával le lehet venni őket a lábukról.

Ugyancsak jó ötlet különleges csokoládét vagy ajándékutalványt adni nekik egy klassz étterembe. Ami pedig a természetet kedvelő oldalukat illeti, egy gyönyörű szobanövénnyel is klassz ötlet lehet meglepni őket!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!