Milyen a te álomesküvőd? Csillagjegyed szerint ilyen lesz a Nagy Napod

Balatoni Dóra
Írta: ,
Milyen a te álomesküvőd? Csillagjegyed szerint ilyen lesz a Nagy Napod

Kép forrása: whitemag.com

Tengerparti álomesküvő vagy csendes vidéki ceremónia? Legyél szingli vagy eljegyzett, már biztosan megálmodtad, hogyan is nézne ki az a bizonyos nagy nap. Ahány csillagjegy, annyiféle elképzelés – cikkünkben most eláruljuk, melyek azok a helyszínek, amelyek leginkább illenek hozzád!

Kos Kép forrása: whitemag.com

Ha Kos vagy, határozott elképzeléseid vannak a nagy napról. Eldöntötted, nem fogod más ötleteit ellopni, a Tiéd igazán egyedi lesz. Végre kiélheted a kreativitásodat és megvalósíthatod, amit megálmodtál.

Olyan helyszínt választasz, ahol korábban talán soha nem tartottak esküvői ceremóniát, lehet az egy könyvtár vagy egy művészeti galéria.

Szereted az egyediséget, ruhának igen merész darabot választasz, és a klasszikus fogásokkal is leszámolsz: ideje a vendégekkel megkóstoltatni a sushit!

Bika Kép forrása: aujpoj.com

Ha Bika vagy, a nagy napra egy igazi álomesküvőt álmodsz meg. Meseszép hófehér ruha, klasszikus emeletes torta és tánc hajnalig.

Imádsz tervezgetni, a szervezés minden pillanatát élvezed, a koszorúslányok ruhájáról is Te döntesz.

Hogy minden tökéletes legyen, még egy esküvőszervezőt vagy egy barátot is felkérsz, hogy segítsen. Minden apróságra odafigyelsz, fontosnak tartod, hogy minden egyes vendégnek saját kezűleg készített ajándékot adhass.

Romantikus helyszínt választasz, lehet az szabadtéri, a lényeg, hogy mindent virágok borítsanak.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!