Milyen a te álomesküvőd? Csillagjegyed szerint ilyen lesz a Nagy Napod

Írta: ,

Tengerparti álomesküvő vagy csendes vidéki ceremónia? Legyél szingli vagy eljegyzett, már biztosan megálmodtad, hogyan is nézne ki az a bizonyos nagy nap. Ahány csillagjegy, annyiféle elképzelés – cikkünkben most eláruljuk, melyek azok a helyszínek, amelyek leginkább illenek hozzád!

Kos Kép forrása: whitemag.com

1/12 Kos

Ha Kos vagy, határozott elképzeléseid vannak a nagy napról. Eldöntötted, nem fogod más ötleteit ellopni, a Tiéd igazán egyedi lesz. Végre kiélheted a kreativitásodat és megvalósíthatod, amit megálmodtál.

Olyan helyszínt választasz, ahol korábban talán soha nem tartottak esküvői ceremóniát, lehet az egy könyvtár vagy egy művészeti galéria.

Szereted az egyediséget, ruhának igen merész darabot választasz, és a klasszikus fogásokkal is leszámolsz: ideje a vendégekkel megkóstoltatni a sushit!

Bika Kép forrása: aujpoj.com

2/12 Bika

Ha Bika vagy, a nagy napra egy igazi álomesküvőt álmodsz meg. Meseszép hófehér ruha, klasszikus emeletes torta és tánc hajnalig.

Imádsz tervezgetni, a szervezés minden pillanatát élvezed, a koszorúslányok ruhájáról is Te döntesz.

Hogy minden tökéletes legyen, még egy esküvőszervezőt vagy egy barátot is felkérsz, hogy segítsen. Minden apróságra odafigyelsz, fontosnak tartod, hogy minden egyes vendégnek saját kezűleg készített ajándékot adhass.

Romantikus helyszínt választasz, lehet az szabadtéri, a lényeg, hogy mindent virágok borítsanak.

Ikrek Kép forrása: buzzfeed.com

3/12 Ikrek

Ikrek csillagjegyűként az esküvőd napján az év legnagyobb partiját készülsz megtartani. Nagyobb hangsúlyt fektetsz a felhőtlen kikapcsolódásra, mint magára a ceremóniára. Szervezéskor az első dolgod egy neked tetsző zenekar vagy DJ leszerződtetése.

A lagzi lehet egy hatalmas sátorban vagy egy csodásan kivilágított egykori istállóban, a lényeg, hogy a sok-sok vendég mind elférjen benne.

Berendezhetsz egy külön fotósarkot, a ruhád és a cipőd pedig olyan kényelmes lesz, amelyben egy egész éjszakát áttáncolhatsz.

Rák Kép forrása: junebugweddings.com

4/12 Rák

Rák csillagjegyűként ragaszkodsz a hagyományokhoz, mégis megvan benned az újító szándék. Éppen ezért a boldogító igent szűk családi körben szeretnéd kimondani egy meseszép, klasszikus menyasszonyi ruhában.

Nem áll távol tőled a templomi esküvő gondolata, utána pedig jöhet a hajnalig tartó mulatság! Gondoskodsz róla, hogy a vendégek egyedi ajándékot kapjanak és a dekoráció is igazán különleges lesz.

Oroszlán Kép forrása: royaltonresorts.com

5/12 Oroszlán

Bár szeretsz mindenbe beleszólni, a nagy szervezkedés mégsem a te asztalod. A nagy nap megtervezéséhez mindenképp szükséged lesz egy esküvőszervezőre vagy érdemes lesz bevonnod a családot is.

Próbálj meg ne sokat stresszelni az előkészületeken, legyen bárhogyan is, a vendégek mindenképp élvezni fogják a lagzit.

Bérelj ki egy vidéki házat vagy állíttass fel egy hatalmas sátrat, majd szerződtess le egy profi fényképészt. A megfelelő ruha megtalálása fontosabb számodra, mint a helyszín kiválasztása.

Szűz Kép forrása: stylemepretty.com

6/12 Szűz

Szűz csillagjegyűként nem arra törekedsz, hogy hatalmas esküvőd legyen, sokkal inkább odafigyelsz a hangulatra és a külsőségekre.

Egy elegáns ruhával és különleges dekorációval máris különlegessé tudod tenni a nagy napot.

Hanyagolod a drága helyeket, tökéletes helyszín lehet számodra a szüleid házának hátsó udvara vagy éppen a kedvenc bárod. Odafigyelsz arra, hogy a vendégek finomakat egyenek, tortádat ismert cukrásszal készítteted el.

7/12 Mérleg

A Mérlegek egyszerű, ám elegáns esküvőre vágynak. Ha Te is ilyen csillagjegyű vagy, igyekszel alacsony költségvetésből minél jobbat kihozni. Számodra fontosabb a nászút, mint maga a ceremónia.

Attól vagy boldog, ha ott a szűk családi kör melletted, nagyobb bulira nem is vágysz. Miután kimondtátok a boldogító igent, elmentek közösen vacsorázni egy hangulatos étterembe.

Arról azonban győződj meg előtte, hogy a zenész a neked tetsző dalokat játssza, ne hagyd, hogy más döntsön erről helyetted!

Skorpió Kép forrása: modwedding.com

8/12 Skorpió

Ha Skorpió vagy, nincs szükséged semmiféle tanácsra, már pontosan tudod, mi az, amit szeretnél!

Nagyon figyelsz arra, hogy minden részlet a helyére kerüljön és az összhatás tökéletes legyen, pont olyan, amilyet megálmodtál magadnak.

Fontos számodra, hogy a környezet különleges legyen, lehet az egy tó mellett, egy parkban vagy éppen a tengerparton. A ruhád meseszép lesz, ahogyan a tortád is – az erről készült fotókat bátran feltöltheted az Instagtamra, tarolni fogsz vele!

Nyilas Kép forrása: indeeddecor.com

9/12 Nyilas

A Nyilasoknak képtelenség határt szabni, amit elterveznek, az úgy is lesz. Ha Te is ilyen csillagjegyű vagy, akkor igyekszel a nagy napot felejthetetlenné tenni.

Az álomesküvő számodra a tengerparton zajlik, a puha homokban lépdelve, a háttérben a lemenő nap fényeivel.

Csak a családot és a szűk baráti kört hívod meg, de azt sem bánod, ha csak kettesben mondjátok ki a boldogító igent a pároddal. A lényeg, hogy a helyszín képeslapra illő legyen.

Bak Kép forrása: strictlyweddings.com

10/12 Bak

Bakként már hosszú hónapokkal az esküvő előtt megtervezed a nagy napot és jó előre elkezdesz félretenni rá. Klasszikus, világraszóló lagzit szeretnél, tökéletes menyasszonyi ruhával és esküvői tortával.

A helyszín lehet szabadtéri vagy kibérelhetsz egy hatalmas rendezvénytermet is, a lényeg, hogy a násznép mind elférjen kényelmesen.

Fontos számodra, hogy élőzene legyen, ezért igyekszel egy igazán jó zenekart megszerezni a lagzira, akik aztán hajnalig húzzák a talpalávalót.

Vízöntő Kép forrása: axioo.com

11/12 Vízöntő

A barátaidnak bármennyire elegük van az esküvői szezonból, miután megkapták a meghívódat, alig várják majd, hogy részt vehessenek rajta, hiszen tudják, hogy szuper bulit rendezel.

Minden apró részletre odafigyelsz, a tökéletes esküvői ruhát is hosszú keresgélés után találod meg.

A nagy nap igazán különleges lesz, még a koszorúslányok ruhája sem lesz szokványos, nem várod el tőlük, hogy ugyanolyan darabba bújjanak. A helyszín is különleges lesz, lehet az egy tisztáson az erdő közepén vagy éppen egy tó mellett.

Halak Kép forrása: stylemepretty.com

12/12 Halak

Ha Halak vagy, imádod az egyediséget, ami az esküvődön is meg fog mutatkozni. Filmbeli környezetre vágysz, profi fotóst bérelsz fel, hogy a képek is hollywoodiak legyenek.

Fontosak számodra a külsőségek, ugyanakkor az tesz igazán boldoggá, ha a szeretteid ott lehetnek veled a nagy napon.

Gondoskodsz a szentimentális hangulatról, tökéletes helyszín lehet számodra egy udvarban felállított, hangulatosan kivilágított sátor.