Milyen a gasztro-ízlésed? Csillagjegyed erről is árulkodik! (X)

Schuster Borka
Írta: ,

Húst hússal, vagy jobban szereted a könnyű fogásokat? Esetleg az izgalmakat és a kalandot keresed a konyhában is? Gondoltad volna, hogy csillagjegyed arról is árulkodhat, hogy milyen ízek csábítanak el igazán? Lehet, hogy a horoszkópodnak megfelelő fogást érdemes kipróbálnod, mert ha eddig nem ez volt, akkor az új kedvenc ételed lehet!

Kos Kép forrása: timolina/Depositphotos

Szereted minden érzékszerveddel megtapasztalni az ételt, amit eszel.

Fontos számodra a látvány és az illat is, nem csak az íz, de emellett az is meghozza az étvágyadat, ha az ételhez hozzáérthetsz, megfoghatod, magad teheted a szádba, ezért az úgynevezett finger foodok, a kézzel ehető fogások nálad dobogós helyen állnak.

Egy finom, fűszeres csirkeszárny például, ami egyszerre omlós és puha, mégis pikánsan fűszeres, és jól esik leharapdálni a csontról, abszolút favorit lehet a számodra.

Bika Kép forrása: rafvision/Depositphotos

Igyekszel odafigyelni arra, hogy mit eszel, de mivel a munkát is teljes átéléssel, minden energiád ráfordításával végzed, ezért az elégetett kalóriákat is pótolnod kell valahol.

Azokat az ételeket szereted, amelyek kiadósak és tartalmasak, nem szenvednek hiányt semmiben, hiszen az életedet is úgy éled, hogy mindig, minden területbe maximumot adsz, ezért ezt szereted visszakapni az ételeidtől is.

Bármi kerüljön is a tányérodra, mindig jöhet rá még egy kis sajt, még egy kis tejföl, vagy még egy kis porcukor.

Egy roston csirkemell kemencében sült steakburgonyával, friss salátával, joghurtos, bazsalikomos, fokhagymás öntettel például elég egészségesnek tűnik, mégis minden igényedet kielégíti majd.