Ezért a tulajdonságodért szeret a legjobb barátnőd - horoszkópod elárulja, miben vagy a legjobb

Írta: ,

Mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai – egyes vonásokra a horoszkópunk is ráerősít. Ebben a cikkben most kedvező vonásokat veszünk górcső alá, azokat, amiket a barátnőid is egyértelműen imádnak benned.

Bak Kép forrása: albionfit.com

Nagyon jól teljesítesz a karrieredben, mondhatjuk, tökéletesen menedzseled magadat.

Ezzel észrevétlenül is inspirálod a barátaidat, de nem vagy rest hasznos tanácsokat adni nekik sőt, ha teheted, szívesen segítesz abban is, hogy munkát találjanak, szükség esetén irányt váltsanak.

Mindig racionálisan döntesz, bár azt nem mondhatjuk, hogy egyáltalán nem hatnak rád az érzelmeid.

A barátaid problémáit azonban mindig világosan és egyértelműen átlátod, hiszen ebben az esetben a te gondolataidat nem befolyásolják az érzelmek.

Számíthatnak rá, hogy tőled mindig nyílt, egyenes választ kapnak az összes kérdésükre.

Vízöntő Kép forrása: api.shopstyle.com

Vízöntőként megszállottan keresed a világ azon dolgait, amik újdonságot tartogathatnak számodra.

Az évek során felgyülemlett élettapasztalatodnak köszönhetően sokat segítesz a barátaidnak akkor, ha mélypontra kerültek, vagy valamiért megakadtak az előrehaladásukban.

Optimista, nyitott hozzáállásoddal megmutatod nekik, hogyan változtassanak és lássák meg a szép dolgokat még a legrosszabb helyzetekben is.

Kizökkented őket az egyhangúságból, az unalomból.

A kissé gyermeteg (de szerethető) viselkedésed mellett sem felejted el, mennyire fontos a becsületesség, így a szeretteidet mindig figyelmezteted, mennyire fontos, hogy tisztességesen és korrekten másszanak ki a gödörből.