Ismerd meg az aszcendensed és tudd meg, milyen tulajdonságokat köszönhetsz neki

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Ismerd meg az aszcendensed és tudd meg, milyen tulajdonságokat köszönhetsz neki

Az aszcendens a horoszkópunkhoz hasonlóan árulkodik a személyiségünkről. Egész pontosan arra mutat rá, milyennek lát minket a világ anélkül, hogy komolyabban megismerne, tehát mi az emberek első benyomása rólunk.

A bak aszcendensű emberek a realisták megtestesítői: alaposak, megfontoltak és utálják, ha valamit nem tudnak kézzelfoghatóvá tenni. Általában lassan döntenek, főleg a nagyobb volumenű dolgok esetében.

Ez nagyrészt onnan ered, hogy mindig tudatosak szeretnének lenni, próbálnak előre látni, és a lehető legkedvezőbb helyzetet kialakítani saját maguk számára.

Hajlamosak arra, hogy bezárkózzanak, kapcsolatban is csak nagyon nehezen nyílnak meg – illetve képesek rá, hogy ismét magukba forduljanak, ha bármilyen sérelmet szimatolnak.

Kitartóak, célorientáltak annak ellenére, hogy általában élethelyzetük jóval körülményesebb a többi emberénél. Magatartásuk kissé merev, szabálytisztelő, diplomatikus, és hibájuk, hogy időnként túlságosan is a munkájuknak élnek.

Jó tanács az aszcendensedtől: Az igazi értékek és örömök jóval túlmutatnak a kézzel fogható, racionális dolgokon.

Vízöntő Kép forrása: flickr.com

Különösen eredeti látásmód, hozzáállás jellemzi a vízöntő aszcendensű embereket. Ők mindig kreatívan döntenek és élnek, egyáltalán nem vacillálnak, mégis mindig jól megérzik, mi a helyes, melyik a leginkább járható út.

Egy vízöntő gyakran úgy gondolkodik magáról, mintha egyfajta különc lenne, aki kilóg a sorból. Ennek oka, hogy egyedi látásmódjából adódóan sok dolgot teljesen másként érzékel, mint környezete.

Ebből ered egy negatív tulajdonsága, ugyanis az esetek többségében úgy véli, csak a saját álláspontja lehet helyes, mások egész biztosan tévednek.

Így fennhéjázóvá, szabályszegővé válhat, esetleg a megszokottnál is jobban elszigeteli magát az emberektől. Időnként már csak azért is mást mond, vagy tesz, mint amit környezete elvár, hogy bosszantsa az egész világot.

Jó tanács az aszcendensedtől: Nincs semmi baj az átlagossal! Sőt, időnként kifejezetten megnyugtató lehet az, amit már ismersz.