Mi a vércsoportod? Ezt árulja el a személyiségedről

Írta: ,

Személyiségünkről árulkodhat az írásmódunk, az alvópozíciónk, a kedvenc színünk, virágunk vagy dalunk, arra azonban még biztosan nem gondoltál, hogy a vércsoportunk is jellemezhet bennünket. A vagy B típusú vagy? Olvasd el cikkünket, hogy egy kicsit jobban megismerd önmagadat és a barátaidat!

A vércsoport

1/4 A vércsoport

Ha A vércsoporttal rendelkezel, jellemzően visszahúzódó vagy, és nagyon gyakran helyezel másokat magad elé. Mindig meghallgatod ismerőseid panaszaid, bármilyen problémával lehet hozzád fordulni, igazi barát vagy, aki nem fecsegi ki mások titkait.

Rossz tulajdonságaid egyike, hogy önmagadat és őszinte érzéseidet nagyon nehezen tudod kifejezni, rosszul bánsz a szavakkal, emiatt pedig sokan félreérthetnek, és könnyen megbánthatsz másokat. Inkább a szeretteiddel foglalkozol és saját gondjaidat, érzelmeidet magadban tartod. Ez azonban hosszú távon szorongáshoz vagy akár depresszióhoz vezethet.

Belőled kiváló könyvelő, könyvtáros, ügyvéd, közgazdász vagy író válhat. Szerelem terén remek párt alkothatsz a szintén A vércsoportúakkal, de kompatibilis vagy az AB-sekkel is.

B vércsoport

2/4 B vércsoport

Ha a B vércsoportba tartozol, többnyire extrovertáltság jellemez, nem szeretsz egyedül lenni, igazi társasági ember vagy.

Hűséges barátként tartanak számon, mindig meghallgatsz másokat, ám ellenben az A vércsoportúakkal, nem húzódsz a háttérbe, hanem gyakran igyekszel önmagadat az előtérbe helyezni.

Ez azonban nem feltétlenül rossz tulajdonság, csupán egy személyiségjegy. Nem okoz nehézséget, hogy kifejezd érzéseidet, remekül alkalmazod a testbeszédet, nagyon hamar kiismered a másikat, ezért nehéz téged becsapni.

Kíváncsi természetednek köszönhetően kiváló pszichológus, nyomozó vagy újságíró válhat belőled. A szerelemben remekül kijössz az A és az AB vércsoportba tartozókkal.

AB vércsoport

3/4 AB vércsoport

Ha az AB vércsoportba tartozol, spirituális beállítottságú vagy, ugyanakkor nagyon is képes vagy racionálisan, logikusan és higgadtan gondolkodni.

Rendre jeleskedsz a szervezésben és a tervezésben, bátran bízhatnak rád nagyobb feladatokat is. Szereted a kihívásokat, ezek kifejezetten felpörgetnek és motiválnak. Imádod a veszélyes helyzeteket, igazi hangulatember vagy.

Jók a megérzéseid, gyakran az ösztöneid irányítanak.

Ami a foglalkozást illeti, neked való a PR-os munka, de az oktatásban is szívesen dolgozol és megállod a helyed vezető pozícióban is. Jellemzően minden vércsoportba tartozóval jól kijössz.

0 vércsoport

4/4 0 vércsoport

Ha a 0 vércsoportba tartozol, tele vagy ambícióval, mindent megteszel azért, hogy elérd a céljaidat, hatékonyan dolgozol és nem szeretsz unatkozni.

Szeretsz beszélgeti, társaságba járni, nyitott személyiség vagy.

Negatív tulajdonságod, hogy sokszor a munkát a barátok és a magánélet elé helyezed. Vezető beosztásban érzed jól magad igazán, többnyire magabiztosság jellemez téged és jól bánsz a pénzzel is.

Tele vagy energiával és ötletekkel, továbbá művészi hajlammal is rendelkezel.

könyvelő, politikus, üzletember vagy terapeuta válhat belőled. Minden vércsoportúval megtalálhatod a közös hangot.