Beléptünk a mérlegek időszakába: ezekre számíthatsz a következő néhány hétben

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Beléptünk a mérlegek időszakába: ezekre számíthatsz a következő néhány hétben

Kép forrása: unsplash

Szeptember végén, az őszi napéjegyenlőség során a csillagjegyeket illetően is változás történik: belépünk a mérlegek időszakába. A Földről szemlélődve is látjuk, hogy a nap már nem jár olyan magasan, és ennek bizony a zodiákusokat vizsgálva is jelentősége van. De vajon milyen változások várhatóak?

Az asztrológiai szerint a Nap nem csak szó szerint jár alacsonyabban, hanem átvitt értelemben is.

Ebben az időszakban – kezdve a mérlegekkel – előtérbe kerülnek az ösztönök, a lelki változások és az érzelmek.

Mélyebbre láthatunk saját lelkünkben éppúgy, mint ahogy közelebb kerülhetünk másokhoz – vagy akár olyan felismerésekre juthatunk, amik eltávolítanak minket egymástól.

Ez nem csak a párkapcsolatokra igaz, hanem a közelebbi-távolabbi ismeretségekre, barátságokra egyaránt.

Valójában a tényleges ősz koncentrálódik erre az időszakra, és ez áthatja a mindennapjainkat is.

Szeptemberben jellemző módon még sok napos órával kalkulálhatunk, ami sokszor októberben is megmarad, ám ilyenkor már jönnek a csodálatos, színes levelek, beérnek a magok, az őszi termések.

Egyre inkább behúzódunk az otthonainkba, feldíszítjük, kényelmessé tesszük azokat, de még mindig szívesen járunk társaságba, hiszen nincs olyan rossz idő, ami a négy fal közé kényszerítene bennünket.

Nos, a mérlegek pont ilyenek!

Imádják, ha szép és esztétikus az otthonuk, ahova örömmel hívnak meg vendégeket, ugyanakkor fontos számukra a társasági élet, szívesen ismerkednek, barátkoznak másokkal.