Mérleg pasit szeretni: Milyen együtt élni az örök mérlegelővel?

Horváth Petra
Írta: ,

Ahogyan telnek a hetek, és egyre jobban áthaladunk az őszbe, úgy váltakoznak a horoszkópok is, ezennel pedig elérkeztünk az egyik legmegosztóbb jegyhez, a Mérleghez. Erről a zodiákus jegyről köztudott, hogy mindig mérlegel, ami olykor bizonytalanságnak tűnhet, pedig teljesen más áll a háttérben. Sokan a kiismerhetetlen természetéből kifolyólag megrémülnek a Mérleg férfitól, hiszen sosem tudni, éppen min merenghet, mi tükröződik azokban a mély, titokzatos szemekben. Azonban, ha kissé megkapargatjuk a felszínt, akkor meglepő és bíztató tényekre lelhetünk! Nézzük tehát, mire számíthatunk, ha egy Mérleggel készülünk összebútorozni!

Döntésképtelenség vagy racionalizmus?

Valójában egy Mérleg már kilóméterekről kiszúrható, ugyanis ő az, aki az üzletek polcai előtt két különböző terméket a kezébe tartva mereng.

Első pillantásra azt híhetnénk, hogy egy világot megreformáló, kulcsfontosságú dolgon agyal, de igazából éppen pro és kontra listát állít össze, hogy a fekete vagy a sötétkék zoknit vegye-e meg.

Viccet félretéve, a Mérlegre köztudottan jellemző a megfontoltság, azonban ezt sokan félreértik, és úgy értelmezik, hogy döntésképtelen, pedig igazából inkább racionalista.

Adatokat gyűjt, elemez, és szinte minden mellett tud negatív és pozitív érveket felsorakoztatni, így sokszor egy külső hatás eredményeként hozza meg a végleges döntését.

Emiatt pedig azt híhetnénk, hogy könnyen befolyásolható, pedig csak egyel több információhoz jutott, ami miatt a mérleg nyelve az adott irányba dőlt.

Se Veled, se Nélküled

A Mérleg férfiban rengeteg érzelem összpontosul, csupán más-más oldalon.

Emiatt olykor hangulatembernek tűnik, hiszen az egyik pillanatban még minden idejét a szerelmével akarja tölteni, a másikban pedig már szabadságra van szüksége.

Bár ez utóbbit nem kell szó-szoros értelemben venni, mégis képes olyan nyersen előadni az aktuális érzelmi szorulását, hogy tényleg azt hisszük, nem akar a társaságunkban tartózkodni.

Emiatt pedig sok konfliktusa lehet a környezetével, és azt híhetjük, éppen egy se Veled, se Nélküled kapcsolat kellős közepére pottyantunk.

Mentségére szóljon, ha észleli, hogy hibázott, akkor becsületesen elnézést kér, sőt, nem rest kiengesztelni a kedvesét és elhalmozni minden földi jóval.

Ugyanakkor erősen jelen van az a ha, mert viszonylag elég ritkán kap észbe magától, így nem árt olykor rávezetni a dolgokra!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba