Kinéztél magadnak egy Mérleg pasit? Ekképpen nyerheted el a szerelmét

Kovács Andrea
Írta: ,
Kinéztél magadnak egy Mérleg pasit? Ekképpen nyerheted el a szerelmét

A mérlegek levegő jegyűek, és – bár pont az ellenkezőjéről híresek – valójában sokkal inkább szellemi, semmint érzelmi beállítottságúak. Akkor mégis minek köszönhetik híresen emberbarát természetüket? Alábbi cikkünkben nem csak ennek, hanem a mérlegek szerelmi életének is utánajártunk.

Nem fogod elnyerni a kegyeit, ha túlságosan hirtelen vagy, ha nem törődő, gondoskodó a jellemed, és próbálsz mindent nyersen, durván, hangosan elintézni.

Nem ő lesz, aki megpróbál megszelídíteni, sokkal inkább továbblép, mielőtt megismerhetne, ha feltűnik neki túlságosan lehengerlő viselkedésed.

Ellenben azonnal kiszúr, ha csendben ücsörögsz, és a kávédat iszogatod, miközben megpróbálod kivonni magadat valamilyen konfliktus alól.

Imádja, ha komoly nővel kerül szembe, olyasvalakivel, akivel lehet tervezni, akivel fel lehet építeni egy életet.

Mivel fontos számára a család, nem igazán fecsérli az idejét könnyed kalandokra: megpróbálja megtalálni az igazit, aki összhangban él magában, szeretetreméltó, és mindenekelőtt szép.

Mit vár el a kapcsolatban? Kép forrása: moncheribridals.com

Hosszútávon a mérleggel nem csak akkor lehet tervezni, ha közösen felépítitek a családi életeteket, hanem akkor is, ha szellemi szinten egyaránt kapcsolódni tudtok.

Cikkünk elején írtuk, hogy a mérlegek inkább szellemi beállítottságúak, és bár nagyon kedvesen bánnak az emberekkel, ez inkább konfliktuskerülésüknek köszönhető.

Ezek mellett alapvető számukra, hogy egy húron pendüljenek partnerükkel, egyetértsenek az élet nagy és kis kérdéseiben is.

Amennyiben ez nem adott, óhatatlan a nézeteltérés, márpedig azt a mérleg sehol sem bírja elviselni, családjában főleg nem.

Elvárja, hogy otthona szép, rendezett legyen, ezért maga is képes tenni, de nem tűri a felfordulást, kuplerájt, akkor sem, ha szeretett gyermekei az elkövetők.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv