A Mérleg nő jellemző viselkedése a párkapcsolataiban

Szőke Angéla
Írta: ,

Akit érdekel az asztrológia, az tudja, hogy csillagjegyünk sokat elárul személyiségünkről – többek között azt is, hogyan viselkedünk egy kapcsolatban. Szeptember 23. és október 22. között születnek a Mérlegek, akik nőként nem mindennapi szeretők, és minden perc megéri, amit velük tölt az ember.

A Mérlegek aktív társasági életet élnek és hamar megszerettetik magukat szinte bárkivel, így szívesen mennek el randizni is. Ha a kapcsolat komolyra fordul, a szülőket, rokonokat és barátokat is egyből leveszik a lábukról.

Olykor viszont teljesen döntésképtelenek, amelynek oka, hogy mindenben észreveszik és „mérlegre teszik” a jót és rosszat. Ilyenkor nem bánják, ha egy külső segítséget kapnak a döntéshozatalban.

Nemcsak tanácsokat hallgatnak meg szívesen, hanem minden problémát. Egy Mérleg nő mindig odafigyel párja mondanivalójára, sosem hagyja figyelmen kívül és sosem kiabálja túl a másikat. Nyitott a másik fél nézőpontjának meghallgatására, akkor is, ha másképp vélekedik egy problémáról, és ez a tulajdonsága nagy kincs egy párkapcsolatban.

Kép forrása: unsplash.com

A Mérlegek abban is jók, hogy a saját álláspontjukat kommunikálják. Ezért is ajánlott jogi területen elhelyezkedniük, mert remek vitakultúrával rendelkeznek és hatékonyan fejezik ki magukat. Ezt a tulajdonságukat minden férfi értékeli, mert a Mérleg nő sosem hagy kétséget a felől, hogy éppen miért mérges vagy mi bántja.

Egy Mérleg jegyű nőnek fontos, hogy párja jól bánjon vele. A korrektséget elvárja, hiszen ő maga is igazságosan viselkedik mindenkivel.

Mivel élete legfőbb célja az egyensúly megteremtése, ennek párkapcsolatában is mindig jelen kell lennie, különben hátat fordít és továbbáll. Ha úgy érzi, kedvese nem tiszteli eléggé és méltatlanul bánik vele, a Mérleg nő ezt kifejezésre juttatja és elhagyja párját.

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra