A Mérleg jegyűek 5 negatív tulajdonsága – Magadra ismersz?

Balog Marianna
Írta: ,
A Mérleg jegyűek 5 negatív tulajdonsága – Magadra ismersz?

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…” cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Mérleg vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és nézz szembe a negatív tulajdonságaiddal!

Hiszékeny Kép forrása: osachados.com

Különböző felmérések bizonyítják, hogy a nők sokkal hiszékenyebbek, mint a férfiak. És ha a nő ráadásul még Mérleg is…

Te vagy a reklámszakemberek, a füllentésre hajlamos férfiak, az évek óta fizetésemelést ígérgető főnökök és az utcai hittérítők álma.

Könnyű téged megvezetni, legyen szó akár munkahelyi, akár párkapcsolati, vagy más egyéb helyzetről. Hiszékenységed miatt sok csalódás érhet.

Döntésképtelen Kép forrása: tumblr, kazzmito

Örökös bizonytalanság jellemez. Nem nagyon adódik olyan helyzet az életedben, amelyben külső segítség igénybevétele nélkül döntenél.

Ha egy ügyben mégis önálló döntést hozol, akkor azt hosszas mérlegelés után teszed, és akkor is megerősítésre vársz annak helyességét illetően.

A döntésekhez, illetve az elhatározásokhoz erő kell. Fő feladatod az életben, hogy ennek az erőnek a forrását megtaláld, és élj vele.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!