Mérleg a csillagjegyed? Ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Mérlegként egyszerre vagy hihetetlenül egyszerű és valóban nehéz eset. Csak kevés olyan ember van, akivel nem jössz ki, viszont az érzelmeid nagyon intenzívek és hajlamos vagy túlzásba vinni az egyensúlyozást két véglet között.

Cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegyet. Ha Mérleg vagy, ez a cikk neked szól. Vajon kik azok a férfiak, akik csillagjegyük alapján leginkább illenek hozzád, és kik azok, akikkel sosem lehetsz igazán boldog?

Az állatövet figyelembe véve ti éppen szemben álltok egymással, ezért aztán nem is különbözhetnétek jobban – és pontosan ez az, amiért nem ritka, hogy egymásra találtok.

Az ellentétek vonzzák egymást, bár azért kérdéses, hosszútávon is megállja-e a helyét ez a tény, hiszen évek múltán már több kell puszta vonzalomnál.

Ami biztos, hogy a te megfontoltságod, higgadtságod és gyengédséged tökéletesen kiegészíti a Kos hirtelenségét és erőteljes személyiségét. Mindkettőtöknek jót tesz ez a kapcsolat: téged kicsit bátorít, a Kos partneredet picit visszafogja.

Azonban csak akkor lesztek boldogok hosszútávon, ha mindketten tudatosan figyeltek a másik személyiségére és tiszteletben is tartjátok egymás tulajdonságait.

Mérleg – Bika Kép forrása: sisterspro/Depositphotos

Sok szempontból hasonlítotok, de lehet, hogy ez számotokra sokkal inkább egy barátságot, semmint a szerelmet fogja megalapozni, ugyanis sok ellentét is feszül a személyiségetekben.

Mindketten szeretitek a szépet, a kényelmet, a művészetet, ezért sok közös témát, kikapcsolódást lehetőséget találtok.

Legnagyobb ellentétre a pénzben, az evilági dolgokban lelhettek. Te sokkal emelkedettebb vagy, jóval inkább szellemi, lelki szinten mozogsz, mint egy bika, és ez bizony nem csak téged zavar – őt is idegesíti a különbözőségetek. Úgy érzi, nem tud veled tervezni, építkezni, anyagilag fejlődni, mert egyszerűen nem érdekel a pénz, legalábbis nem úgy, ahogy szerinte kellene.

Ha ettől a fontos és komoly ellentéttől el tudtok tekinteni, akkor nagyon jó párost alkothattok hosszútávon is, egyébként jó eséllyel búcsúznotok kell egymástól.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Egészség és életmód

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz