Mennyire bízhatsz a szerelmedben? A csillagjegye elárulja

Kovács Andrea
Írta: ,
Mennyire bízhatsz a szerelmedben? A csillagjegye elárulja

Van, aki szerint a hűség döntés kérdése, mások szerint vannak, akikben mindig ott motoszkál a kisördög, míg másokban fel sem merül a kísértés. Természetesen az asztrológiának is van véleménye arról, melyik csillagjegy mennyire hűséges.

Halak

A Halak számára minden egy mélyebb szinten dől el, és semmi sem csak a felszínnek szól, így érzelmi kérdéseket sem hoznak meg gyorsan.

Rájuk nem jellemző, hogy egy hirtelen jött kísértésnek engedelmeskedjenek, az viszont megtörténhet velük, hogy hosszas mérlegelés után végül engednek a csábításnak, és belemennek egy viszonyba.

Mindezt azonban csak akkor teszik, ha a tudatuk mélyén megemésztették a dolgot, és úgy gondolják, hogy a kaland megéri a kockázatot.

Amikor igazán szerelmesek, és az érzelmeik mélyek, ugyanúgy felmerülhet bennük ez a gondolat, de végül kitartanak választott partnerük mellett.

Rák

A Rákok mind közül talán a leghűségesebb jegyek közé tartoznak, akik képesek vakon elkötelezni magukat a párjuk mellett, és ha egyszer hűséget fogadnak valakinek, semmi sem tántorítja el őket.

Ha valaki meg is próbálja elcsábítani őket, képesek szilárdan ellenállni, és sokszor inkább találják kellemetlennek vagy zavarba ejtőnek a helyzetet, mint hízelgőnek.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!