Melyik virág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

Írta: ,

Gondoltad volna, hogy minden csillagjegyhez tartozik egy-egy születési virág? Talán ez lehet az oka annak, hogy bizonyos virágtípusokhoz jobban vonzódsz. Kíváncsi vagy, hogy a rózsa, az orchidea vagy a levendula illik jobban a személyiségedhez? Olvasd el cikkünket és kiderül!

Kos – Lonc Kép forrása: flickr.com

1/12 Kos – Lonc

Kos csillagjegyűként lobbanékonyság jellemez, ugyanakkor a külvilág számára mindig magabiztosnak mutatod magad. Dinamikusság jellemez, hajt a kalandvágy, nem szeretsz unatkozni, legszívesebben az egész világot bejárnád.

Születési virágod a lonc és a bogáncs. Előbbinek gyönyörű színes szirmai vannak, utóbbinak pedig tüskéi. Rád is ez a kettősség jellemző: sokszor képes vagy szinte mindenkit magadhoz vonzani kedves és sugárzó természeteddel, de tudsz szúrós is lenni.

Bika – Pipacs Kép forrása: zsazsabellagio.com

2/12 Bika – Pipacs

Ha Bika a csillagjegyed, egyik legmeghatározóbb tulajdonságod, hogy makacs vagy. Ha valamit a fejedbe veszel, arról soha senki nem fog tudni lebeszélni és egyáltalán nem lehet téged befolyásolni.

Ugyanakkor hatalmas a szíved, határozott vagy, a szerelmi életben pedig szereted birtokolni a másikat.

Születési virágod a pipacs, a rózsa és a gyűszűvirág. Mindegyik pont olyan, mint a személyiséged: színesek, szívósak és igénylik a törődést, figyelmet.

3/12 Ikrek – Levendula

Ikrek csillagjegyűként kreativitás, kíváncsiság és nyílt személyiség jellemez. Szeretsz társaságban lenni, de vágysz néha egy kis egyedüllétre is. Nem szeretsz unatkozni, folyton keresel magadnak valamilyen izgalmas programot.

Születési virágod a levendula és a gyöngyvirág, amelyek rendkívül gyorsan szaporodnak és szinte az egész világban elterjedtek. Pont ugyanolyanok, mint Te, aki mindig tele vagy ötletekkel, tervekkel és legszívesebben az egész világot felfedeznéd.

Rák – Medveköröm Kép forrása: rhsplants.co.uk

4/12 Rák – Medveköröm

Ha Rák csillagjegyű vagy, akkor igen érzelmes és szenvedélyes a természeted. Hűséges vagy, kitartasz a barátaid mellett, ha kell, támogatod őket, együtt érzel velük.

Emellett óvatosság is jellemez az élet minden területén. Mielőtt cselekszel, kétszer átgondolod, mit akarsz tenni.

Születési virágod a medveköröm, a fehér rózsa, a liliom és az erdei turbolya. Fehér vagy világos színű szirmaik az együttérzést és a lélek tisztaságát szimbolizálják.

Oroszlán – Napraforgó Kép forrása: mynaturaltreatment.com

5/12 Oroszlán – Napraforgó

Oroszlán csillagjegyűként úgy vonzod magadhoz az embereket, mint a mágnes, ugyanis melegszívű, kedves és hűséges típus vagy. Emellett a munkaadók is kedvelnek téged, hiszen remekül, pontosan dolgozol, kitartó és ambiciózus vagy, jó úton haladsz egy vezető pozíció felé.

Születési virágod a napraforgó és a körömvirág, amelyek mind azt jelentik, hogy vágysz a figyelem középpontjába, szeretnéd, hogy sikereid miatt felfigyeljenek rád és szakmailag is hírnevet szerezz.

Szűz – Hajnalka Kép forrása: flickr.com

6/12 Szűz – Hajnalka

Ha Szűz csillagjegyű vagy, akkor aprólékosság, maximalizmus és gyakorlatiasság jellemez, ugyanakkor gyakran kissé félénk vagy. Sokszor van szükséged bátorításra és visszacsatolásra, megerősítésre, hogy tudd, jól végzed a dolgod.

Születési virágod a hajnalka és a boglárka. Aprócskák, mégis elképesztően színesek. Azt gondolnánk, gyengék, de valójában szinte bárhol megélnek. Ez jellemző rád is, igazán szívós egyéniség vagy.

Mérleg – Rózsa Kép forrása: ebay.com

7/12 Mérleg – Rózsa

Mérleg csillagjegyűként többnyire lazaság jellemez és idealista típus vagy. Fix elképzelésed van a jövőről, mindig ragaszkodsz az elveidhez. Az élet szinte minden területén diplomatikus vagy, de nagyon könnyen romantikus hangulatba jössz.

Születési virágod a rózsa és a harangvirág. Mindkettő a klasszikus szépség szimbóluma, amire romantikus lélekként titkon Te is mindig vágysz.

Skorpió – Krizantém Kép forrása: flickr.com

8/12 Skorpió – Krizantém

Ha Skorpió csillagjegyű vagy, határozottság jellemez. Mindig tudod, mit akarsz, az útról, amit kijelöltél magadnak, senki nem téríthet el. Karakteres, erős jellem vagy, a szerelmi életedet pedig titokzatosság és érzelmesség jellemzi.

Születési virágot a krizantém, a muskátli és a rododendron. Ezek azok a virágok, amelyek hozzád hasonlóan szenvedélyt és erőt közvetítenek.

 

Nyilas – Nárcisz Kép forrása: sarahraven.com

9/12 Nyilas – Nárcisz

Ha Nyilas csillagjegyű vagy, rendszerint jó kedélyű vagy és képes vagy felhőtlenül, gondtalanul élvezni az életet. Csodás képesség ez, amely csak keveseknek adatik meg. Őszinteség és vidámság jellemez, a barátaid nagyon szeretik veled tölteni az idejüket.

Születési virágod a nárcisz, amely nem túl hivalkodó, viszonylag egyszerű, mégis nagyon szép és kedves, épp olyan, mint te.

Bak – Szegfű Kép forrása: etsy.com

10/12 Bak – Szegfű

Bak csillagjegyűként visszafogottság és fegyelmezettség jellemez. Ritkán lehet kihozni a sodrodból, nem hagyod magad feldühíteni. Mindig körültekintő, gyakran már-már túl gyakorlatias vagy. Ez nem feltétlenül rossz tulajdonság, sokszor hasznát veheted az életben.

Születési virágod a szegfű, a borostyán és az árvácska. Mindegyik erős és tartós virág, igazán illik a személyiségedhez.

Vízöntő – Orchidea Kép forrása: fineartamerica.com

11/12 Vízöntő – Orchidea

Ha Vízöntő a csillagjegyed, függetlenség és eredetiség jellemez. Csak úgy sziporkázol, tele vagy ötletekkel és mindig őszinte vagy másokkal szemben. Épp ezért szeretnek veled lenni az emberek, viszonylag nagy baráti társaságot gyűjtöttél magad köré az évek során.

Születési virágod az orchidea, amely azt jelenti: ahogyan ez a különleges és csodaszép virág, úgy Te is nagyon vágysz a törődésre, a gondoskodásra és a szeretetre.

Halak – Tavirózsa Kép forrása: ndydyer.wordpress.com

12/12 Halak – Tavirózsa

Halak csillagjegyűként kedvesség, érzékenység, együttérzés és önzetlenség jellemez. Viszonylag kevés igaz barátod van, nem szereted a felületes kapcsolatokat. Tele vagy ötletekkel, folyton hajt a tettvágy és nem szeretsz unatkozni.

Születési virágod a tavirózsa, amely azt sugallja, hogy mindig a saját utadat járod és amit a fejedbe veszel, azt meg is valósítod. Ha kell, keresztülutazod a fél világot, hogy megtaláld a boldogságot.