Melyik a születési hónapod színe? Sok mindent elárul rólad

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Melyik a születési hónapod színe? Sok mindent elárul rólad

Kép forrása: motecm.com

Michele Bernhardt asztrológus felhasználva az asztrológiát, a számmisztikát és a Pantone-színskálát, minden egyes hónaphoz hozzárendelt egy-egy színt. Mint mondja, szerinte ezek a színek kiegyensúlyozottabbá tehetik az életünket, nincs más feladatunk, csak körülvenni magunkat a születési színünkkel és hamarosan érzékelni fogjuk pozitív hatásait. Rátalálhatunk a harmóniára, a békességre és akár erőt is meríthetünk belőle. Kíváncsi vagy, neked mi a születési színed? Olvasd el cikkünket és kiderül!

Április - Cayenne-vörös Kép forrása: socialbliss.com

Április szülötteként a Cayenne-vörös a te színed. Jól tükrözi ez a személyiségedet: élénkség, vidámság, szenvedélyesség, energikusság és bátorság jellemez.

Persze neked is vannak nehéz napjaid, amikor még önmagadban is kételkedsz. Ilyenkor segítségedre lehet ez a szín, csak vedd körbe magad vele és máris érezheted, amint feltöltődsz energiával, vággyal és lelkesedéssel.

Csak bújj vörös ruhába és máris sokkal nagyobb hévvel veted bele magadat a munkába és jóval hatékonyabban tudsz dolgozni.

Amennyiben decemberben láttad meg a napvilágot, akkor a születési színed a türkiz. Modern gondolkodásmód, magas intelligencia és bölcsesség jellemez.

Fogékony vagy a spiritualitásra, ugyanakkor képes vagy a logikus gondolkodásra. Szenvedélyed az utazás, imádod a világot járni és folyton hajt a kalandvágy.

Születési színed mindenben támogat: feltölt energiával, bölcsességet ad és optimistává tesz. Legyen mindig veled a türkiz, meglátod, segítségedre lesz majd.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!