Születésnapod elárulja, hogy melyik országban élnél igazán boldogan

Schuster Borka
Írta: ,
Születésnapod elárulja, hogy melyik országban élnél igazán boldogan

Azt mondják, az ember ott van igazán otthon, ahol szabadon azt tehet, amit akar, és ahol körülveszik a szerettei, barátai. De vajon ha csak a környezeted számítana, te melyik országban lehetnél a legboldogabb? Születésnapod elárulja, melyik mentalitás, melyik éghajlat illik hozzád a legjobban – szívesen elköltöznél a hozzád illő országba?

Hétfő

A rendszerezettség, az átláthatóság és a kiszámíthatóság nagyon fontos számodra, szereted, ha tudsz előre tervezni, pontosan fizetik a munkádat, és semmi sem bosszant fel annyira, mint amikor bürokratikus hibák miatt nem tudod elintézni a saját dolgaidat.

Számodra az ideális hely valamelyik skandináv állam, Norvégia, Finnország vagy esetleg Svájc, ahol a levegő ugyan kissé hűvös, de legalább az indulatok is ritkán szabadulnak el, mindenki tudja, és becsülettel el is végzi a dolgát.

Kedd

Édes élet, művészetek és finom ételek: te aztán tudod, mi az a dolce vita, és úgy érzed, szinte megfulladsz, amikor a körülötted lévők miatt állandó stresszbe vagy rohanásba kényszerülsz.

Legszívesebben esténként egy pohár bor mellett élveznéd a naplementét, és nem csak gyorsan bekapnád az ebédet, hanem igazi közös élményt teremtenél az étkezésekből.

A mediterrán országok, Olaszország, különösen Toszkána, vagy éppen Franciaország, ahol még tudják, hogyan lehet megtalálni a szépséget a mindennapokban, és nagyra értékelik az esztétikát, és a művészeteket, minden szempontból kielégítené az igényeidet.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Egészség és életmód

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz