Melyik napon születtél? Mutatjuk, hogyan alakulnak idén a pénzügyeid

Schuster Borka
Írta: ,
Melyik napon születtél? Mutatjuk, hogyan alakulnak idén a pénzügyeid

Kép forrása: unsplash

A pénzügyeink persze nagyrészt azon múlnak, milyen az állásunk, hol élünk, mennyi segítséget kapunk a családunktól. De az, hogy hogyan bánunk a pénzzel, és ennek köszönhetően mennyi marad a hó végén a zsebünkben, már csak rajtunk múlik. Tudd meg, hogy mit árul el a születésnapod arról, hogyan kezeled a pénzt: két kézzel szóród, vagy aprólékos gyűjtögető vagy?

A hétfőn születettek igazi gyűjtögetők, akik ügyesen osztják be a pénzt úgy, hogy jusson is és maradjon is. Fontosnak érzik a spórolást, és igyekeznek félretenni valamit idős korukra, vagy vészhelyzet esetében, amennyiben ezt megengedhetik maguknak.

Ha sikerül egy jó állást szerezniük, vagy nagyobb pénzösszeghez jutnak, valószínűleg egész életükben nem lesznek anyagi gondjaik, de ezt a nagy önfegyelemnek és megfontoltságnak köszönhetik. Ha szűkösebbek az anyagi forrásaik, a hétfőn születettek akkor is szinte mindig megoldják valahogy, hogy a jövedelmükből minden kiadást fedezzenek.

Ha kedden születtél, valószínűleg nagyon mértéktartó vagy, ami az anyagiakat illeti. Sokan talán úgy gondolhatják, fogadhoz vered a garast, vagy egyenesen zsugori vagy, pedig egyszerűen csak szükséged van arra a biztonságérzetre, hogy holnap is lesz miből fedezned a kiadásaidat, és nagyon nem szereted meggondolatlanul szórni a pénzt, amit fáradtságos munkával kerestél.

Örök kereszted, hogy amikor valamire mégis nagyon kell a pénz, te vagy az, aki megmenti a családot.

Engedj meg néha magadnak egy kis luxust, és költs egy keveset magadra is, különben a pénzről csak az örökös gyűjtögetés jut majd eszedbe, és semmi örömöt nem találsz majd munkád gyümölcsében.

Fókuszban

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Egészség és életmód

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?