Melyik napon születtél? Elárulja, hogyan és mikor ismered meg a nagy Ő-t

Schuster Borka
Írta: ,
Melyik napon születtél? Elárulja, hogyan és mikor ismered meg a nagy Ő-t

A hollywoodi filmekből is tudhatjuk, hogy bárhol, bármikor, a legváratlanabb helyeken is ránk találhat. Akik hisznek abban, hogy a sors vagy a végzet előre elrendezi életünk sorsfordító pillanatait, azok úgy gondolják, születésünk napja befolyásolja, hogyan talál majd ránk a szerelem. Nézd meg, a te születési napod miről árulkodik!

Hétfő

Akik hétfői napon születtek, már életük egész korai szakaszában találkoznak azzal, aki később kitartó társuk lesz. Lehet, hogy az igazi egy kamaszkori szerelem formájában talál rájuk, de az is lehet, hogy gyerekkori játszótársuk, óvodás barátjuk lesz az, akire egyszer csak másként kezdenek el tekinteni.

Valószínű, hogy a nagy Ő mindig is szerepet játszott az életükben, része volt a szűkebb vagy tágabb ismeretségi körüknek, de sokáig elképzelni sem tudták egymásról, hogy több lehet köztük barátságnál. Ha hétfőn születtél, tartsd nyitva a szemed, mert lehet, hogy az igazi mindvégig ott volt a közeledben!

Kedd

Sokak szerint nem szerencsés a munkát és a magánéletet keverni, de tény, hogy van, akiknél bejön ez a párosítás. A kedden születetteknél ez gyakran megtörténik, ugyanis jellemzően a munkájukkal kapcsolatban találják meg életük párját.

Ez nem feltétlenül egy munkatárs, de valószínűleg egy olyan személy, akivel a munka kapcsán ismerkedtek meg, például egy szakmai konferencián vagy céges együttműködés kapcsán.

Ha kedden születtél, tartsd nyitva a szemed a munkahelyeden is, de legyél óvatos, hiszen egy rosszul sikerült románc akár a karrieredet is tönkre teheti. Csak akkor van értelme munkahelyi viszonyba kezdeni, ha úgy érzed, talán tényleg a lelki társadra akadtál rá.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv