Melyik napon születtél? Megmondjuk, hogy melyik a legjobb tulajdonságod

Schuster Borka
Írta: ,
Melyik napon születtél? Megmondjuk, hogy melyik a legjobb tulajdonságod

Mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai, de vajon te tudod, hogy mi az erősséged? Ha kiszámolod, milyen napon születtél, az is kiderül, hogy miben vagy a legjobb. Rád illik a leírás, vagy másban tartod magadat a legjobbnak?

Hétfő: szívósság

Ha hétfőn születtél, valószínűleg nem az a típus vagy, aki a könnyebbik végénél ragadja meg a kihívásokat. Céljaidat tűzön-vízen át, kitartással és áldozatos munkával éred el, és senki nem tántoríthat el attól, hogy megvalósítsd a terveidet.

Látszólag nem vagy az a harcos típus, mert hangos kiabálás, erőfitogtatás és lázadozás helyett a „lassú víz partot mos” elvet követed, csendben meghallatod mások véleményét, tudomásul veszed a körülményeket, de közben egy percre sem fordul meg a fejedben, hogy lemondj a terveidről, és ez szinte mindig eredményhez is vezet.

Kedd: intuíció

Ha kedden születtél, valószínűleg hatalmas beleélő képességgel rendelkezel, képes vagy magadat mások helyzetébe képzelni, megérted a szükségleteiket és igényeiket, kiismered a motivációjukat.

Ez egyrészt kifejezetten toleránssá, megértővé tesz, másrészt sokak szemében megnyerővé válasz azzal, hogy pontosan azt mondod, amit hallani akarnak.

Pontosan ennek az együtt érző képességednek köszönhető, hogy adottságodat nem használod fel mások manipulálására, inkább ösztönözni, vigasztalni próbálsz.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv