Melyik napon születtél? Árulkodik a legjobb tulajdonságodról

Kovács Andrea
Írta: ,
Melyik napon születtél? Árulkodik a legjobb tulajdonságodról

Mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai, de vajon te tudod, hogy mi az erősséged? Ha kiszámolod, milyen napon születtél, az is kiderül, hogy miben vagy a legjobb. Rád illik a leírás, vagy másban tartod magadat a legjobbnak?

Szombat: aktivitás

Ha szombaton születtél, valószínűleg mindenki csodálja a kitartásodat és túltengő energiádat. Mikor mások az egész napos munka után holtfáradtan elterülnek a kanapé előtt, te még süteményt sütsz, kitakarítasz, vagy éppen elmész egy koncertre a barátaiddal, mindegy, csak pörögjenek a dolgok.

Egyszerre ezer dologra is tudsz figyelni, és rendkívül tartalmas életet élsz, lételemed a nyüzsgés és néha akkor is tovább hajtasz, amikor már fáradtnak érzed magad. Egy valódi energiabomba vagy, aki a környezetére is pezsdítő hatással van.

Vasárnap: bölcsesség

Mindegy, mi történik veled, még a legapróbb dolgokból is leszűröd a tanulságokat, és aztán szépen elraktározod ezt a tapasztalatot, így aztán mindig, minden helyzetben megfontolt döntést tudsz hozni, persze csak gondos mérlegelés után.

Nem vagy az a típus, aki fejjel rohan a falnak, inkább kivársz, de szeretsz biztos lenni benne, hogy jó döntéseket hozol.

Bölcs meglátásaid és jó tanácsaid miatt mások is szívesen kérik ki a véleményedet.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!