Melyik háziállat személyisége illik hozzád? A csillagjegyed szerint ő lesz az igazi kiskedvenced!

Balatoni Dóra
Írta: ,

Azt szereted, ha egy kiscica egész nap az öledben ül és simogathatod? Vagy az vidít fel, ha a kutyusodnak dobálhatod a parkban a labdát? Lehet, hogy az kapcsol ki, ha nézheted, hogyan úszkálnak az akváriumban az aranyhalaid? Mindenki más, személyiségünktől is függ, milyen háziállattal tudnánk elképzelni életünket. Egy azonban biztos: házi kedvenceink minden emberre jó hatással vannak! Nézzük, csillagjegyeink alapján mi illik hozzánk leginkább!

Kos – Kutya Kép forrása: 500px.com

Ha a csillagjegyed Kos, akkor biztosan nem mondunk újdonságot azzal, ha kijelentjük, folyton tele vagy energiával és fizikailag is nagyon aktív személyiség vagy.

Épp ezért a kutya az a háziállat, amely a legjobban megfelel az életmódodnak.

Kutyádat szinte bárhova magaddal viheted, legyen szó kirándulásról vagy túrázásról, ő biztosan minden kalandban benne van.

Jó hatással van rád tovább akkor is, amikor csak elmentek együtt sétálni, közben ugyanis képes vagy megnyugodni és lehiggadni.

Élj párkapcsolatban vagy légy szingli, a kutyák társasága garantáltan boldogsággal tölt majd el.

Bika – Minimalac Kép forrása: womanandhome.com

Bika csillagjegyűként leginkább olyan emberekkel és állatokkal tudsz együtt élni, akikben van intelligencia és független szellemiség.

Egy édes minimalac ideális háziállat lehet a számodra, amely személyiség szempontjából tulajdonképpen a kutya és a macska között áll.

Békén hagy, nem nyaggat, ha szeretnél egyedül maradni, nem zaklat folyton, ugyanakkor igényli, hogy törődj vele.

Hát, tudnál nemet mondani neki, amikor a cuki buksijával, orrocskájával odabújik hozzád?