Megmutatjuk, melyik illat illik hozzád a csillagjegyed szerint

Kovács Andrea
Írta: ,
Megmutatjuk, melyik illat illik hozzád a csillagjegyed szerint

A szaglás valószínűleg az egyik legalulértékeltebb érzékünk, pedig állítólag ez határozza meg, kit mennyire tartunk szimpatikusnak, mikor esünk szerelembe, vagy éppen milyen emlékek idéződnek fel bennünk egy helyzet kapcsán. Éppen ezért fontos, hogy ha parfümöt használsz, olyat válassz, ami illik a személyiségedhez, és ahhoz, amit magadról a világnak akarsz mondani.

Vízöntő

A Vízöntőkhöz a legközelebb a tiszta, friss, púderes illatok állnak, amelyek hagyják szabadon lélegezni őket és a környezetüket is.

Mivel a gondolataikat is szeretik frissen és tisztán, az új információra mindig készen tartani, illatból is szívesen választanak olyat, ami soha nem zavaró, nem tolakodó, mégis határozottan jelen van.

Egy csipetnyi játékosság azért belefér, ezért a tiszta, vizes illatokat szívesen keverik valami alig észrevehető, de mégis nagyon izgalmas, kifinomult illattal, például pézsmával, bőrrel, esetleg fás jegyekkel.

Ikrek

Az Ikrek személyiségéhez sokféle parfüm illik, azonban ha egyik irányba sem akarnak túlzottan ellendülni, jobban teszik, ha valamilyen kiegyensúlyozott, semleges illatot választanak.

A hűvös, jeges, tiszta illatok segítenek megtalálni a belső harmóniájukat, így akár egy uniszex illat is a legjobbat hozhatja ki belőlük, egyensúlyt teremtve a szenvedélyesebb és kiegyensúlyozottabb oldaluk között.

Ha mégis valami izgalmasabbat szeretnének, egy leheletnyi ánizs vagy egy csipet kömény jól illik hozzájuk.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!