A meglepetések, amikkel nem foghatsz mellé: horoszkóp szerint is válogathatsz

Szabó Erzsébet
Írta: ,
A meglepetések, amikkel nem foghatsz mellé: horoszkóp szerint is válogathatsz

Kép forrása: unsplash

Most már tényleg igazán közel van az ünnepi időszak, és talán te is azok közé tartozol, akik az utolsó pillanatokra hagyják az ajándékok beszerzését. Ezzel korántsem vagy egyedül, de az bizony könnyen rossz döntésekhez vezethet, ha még az ötletelésre sem volt időd… Amennyiben vannak kétségeid a biztos meglepetéseket illetően, ideje átlapoznod, zodiákusuk szerint mivel lephetnéd meg a szeretteidet, hiszen ez is segíthet testhezálló, személyes meglepetést beszerezni!

A Kosok pontosan tudják, mikor és mit szeretnének, és általában meg is szerzik maguknak – így aztán nem mindig olyan könnyű nekik ajándékot venni.

Ami mégis segíthet az, hogy a Kosok időről időre rákattannak valamire, folyton új célokat tűznek ki maguk elé, és ez bizony jó lehetőségeket kínál az ajándékok megválasztásához.

Már csak ki kell derítened, éppen mi az új hobbijuk, vagy éppen milyen tanfolyamra iratkoztak be!

Célszerű figyelmesen érdeklődnöd, mert gyakran csak akkor hozakodnak elő az információkkal, amikor már konkrét eredményeket tudnak felmutatni.

Egy biztos ajándékötlet: egy minőségi határidőnapló vagy naptár

A Bikáknak meglehetősen könnyű ajándékot venni, ugyanis imádják a hasukat és mindent, ami összekapcsolódik a főzéssel, a kultúrával, vagy a hagyományokkal.

Bármikor tudsz nekik aktuális ajándékot venni, hiszen szívesen elmennek a kiállításokra, örömmel megnézik a galériákat, múzeumokat, szeretnek művelődni.

Ha a belépőkkel nem akarsz bajlódni, akkor pedig jöhetnek a finomságok: akár egy komplett csomagot is összeállíthatsz nekik az ínycsiklandó fogásokból, prémium termékekből, minőségi italokból, ételekből, vagy akár fűszerekből.

Egy biztos ajándékötlet: egy doboz kézzel készült csokoládé, bonbon

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv