5 megdönthetetlen bizonyíték a szellemvilág létezésére

Kovács Andrea
Írta: ,
5 megdönthetetlen bizonyíték a szellemvilág létezésére

Gyakran történnek a világban természetfelettinek tűnő esetek. Ilyenkor felmerül bennünk, hogy az érzékszerveink csapnak-e be minket, vagy ezek objektív tapasztalások. Ha többen látni vagy hallani vélnek valamit, az már nyomós érv, mert amellett szól, hogy a túlvilág létezik.

Fantom teremtmények Kép forrása: guide2bath.com

Egy angliai város, Bath színházában fantom pillangó röpköd. Első alkalommal 1948-ban, a karácsonyi előadáson tűnt fel, amikor pillangóbalettet mutattak be. A pillangó azóta egyetlen fellépést sem hagyott ki, minden este átrepül a színpad felett. 

Angliában a mai napig sokfelé látnak fantomkutyát. Általában annak jelenik meg, akinek valakije épp akkor meghal. Egyszer egy kis településen a vihar elől az emberek egy templomban kerestek menedéket.

A villámok fényében hirtelen egy kísérteties külsejű fekete kutya bukkant fel. A templomtorony ledőlt, és a tetőt átszakítva a látogatókra zuhant. A templom északi ajtaján még mindig láthatóak a szörnyeteg tüzes leheletének nyomai. 

A bolygó hollandi Kép forrása: Wikipédia

Története a 17. századból származik.

Ezt örökítette meg Wagner A bolygó hollandi című operájában. Mint minden legendában, ebben a történetben is rejlik némi igazság.

1680-ban Amszterdamban elindult egy hajó a Holland Kelet-India egyik kikötője felé. Miután megkerülték a Jóreménység-fokot, pusztító viharba kerültek.

A hajó emeletnyi hullámok között bukdácsolt, és a legénység életét vesztette. A kapitány és matrózai arra ítéltettek, hogy örök időkig hajózzanak. 

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv